Yumurta maması

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Merhaba bana bir yumurta maması tarifi verebilir misiniz forumdakinin bana biraz fazla geleceği kesin 1 çifte o kadar yapmaya gerek yok peki bana kendi kullandığınız mamaların tarifini verebilir misiniz ve de mümkünse oranları biraz az olsun sadece 1 çift için çok mama yapmaya gerek yok bayatlamasın sık sık yaparyım3-4 hafta yetecek kadar 3günde bir mama veriyorum

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
birincisi madem çok gelecek diyorsun, bıldırcın yumurtası haşla hem daha vitaminli. ikincisi de o yumurtaya göz kararı havuç ve kuru ekmek olur, irmik bulgur mısır unu koy. bi mamalığı tıkabasa doldurmadan ver. sabah koyduysan akşam al mamayı kafesten. yumurta varsa çabuk bozulur faydalı olacak derken kuşlara zarar verirsin. yediğini yesin yemediği kalsın. yok mamayı yemezlerse. akşamdan yemlikleri al, sabah mamayı koy acıkan kuş tırtıklayarak yer tadını öğrenir bi kaç seferde alıştırırsın.

tansel canbaz

Üyemiz
Fatih ÇEVİK' Alıntı:
birincisi madem çok gelecek diyorsun, bıldırcın yumurtası haşla hem daha vitaminli. ikincisi de o yumurtaya göz kararı havuç ve kuru ekmek olur, irmik bulgur mısır unu koy. bi mamalığı tıkabasa doldurmadan ver. sabah koyduysan akşam al mamayı kafesten. yumurta varsa çabuk bozulur faydalı olacak derken kuşlara zarar verirsin. yediğini yesin yemediği kalsın. yok mamayı yemezlerse. akşamdan yemlikleri al, sabah mamayı koy acıkan kuş tırtıklayarak yer tadını öğrenir bi kaç seferde alıştırırsın.
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
öyle değil dediğiniz gibi zaten yapıyorum bnm dediğim mama kek hamuru gibi oluyor fırına veriliyor sonra kek gibi çıkınca dilimlenip kurutuluyor sonra toz haline getiriliyor üstüne haşlanmış yumurta veya havuç ya da ikisi birlikte koyuluyor nemlendirmek için

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
sitede bununla ılgılı bır suru konu açıldı bıraz araştırın derım buyuk uretıcı arkadasların çogunlugunun mama tarıfı var arama kısmına mama tarıfı dıye yazın bır suru konu cıkacaktır karsınıza hangısını tercıh edersenız onu yapın kolay gelsın.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ŞANLI' Alıntı:
sitede bununla ılgılı bır suru konu açıldı bıraz araştırın derım buyuk uretıcı arkadasların çogunlugunun mama tarıfı var arama kısmına mama tarıfı dıye yazın bır suru konu cıkacaktır karsınıza hangısını tercıh edersenız onu yapın kolay gelsın.
+1