yumurta

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
öncelikle tüm ustalara abilerime selamlar.muhabbet kuşum mart 11 gece yumurtladı.sonra 13-15-17-19 yumurtalar devam etti.ama şuan yumurtaların hiçbirinden yavru çıkmadı.yumurtları ışığa tutup baktım ama acemi olduğum için pek bişey anlayamadım.ne yapmam lazım yumurtlar boşmudur??altından alayım mı yumurtaları çünkü ilk yumurta tarihinden 25 gün geçti.yardımlarınızı bekliyorum.birde 19unda 5.yumurtayı yapmıştı ayın 26 sında baktığımda 6.yumurta vardı 7 gün sonra 6.yumurtanın gelmesi tuhaf değilmi?*

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
bencede biraz bekle..daha sonra tekrar el fenerini yumurtaya tut bunda acemi olacak bir şey yok yumurtanın içi boş görünüyosa o zaman al dolu ise........
hadi kolay gelsin

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlk 2 yumurta büyük ihtimalle boştur. İlk 2 yumurtayı işaretleyerek belirlemişseniz alabilirsiniz. Diğerleri için biraz daha bekleyin

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  7 gün sonra 6. nın gelmesi düzensizlikten olabilir.
  Yumurtaları numaralandırmadıysanız müdahale etmeyiniz; Zira 17,19 ve 26 Mart ta bırakılmış yumurtalardan hala yavru gelme olasılığı var.

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN.AZ ÖNCE BAKTIĞIMDA YUMURTANIN BİRTANESİNİ ÇATLAMIŞ OLARAK GÖRDÜM DÜN HİÇBİRİNDE ÇATLAKLIK YOKTU.YUMURTA ÇATLADIKTAN SONRA YAVRU NE KADAR SÜREDE ÇIKAR.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ismailöztürk' Alıntı:
YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN.AZ ÖNCE BAKTIĞIMDA YUMURTANIN BİRTANESİNİ ÇATLAMIŞ OLARAK GÖRDÜM DÜN HİÇBİRİNDE ÇATLAKLIK YOKTU.YUMURTA ÇATLADIKTAN SONRA YAVRU NE KADAR SÜREDE ÇIKAR.
Yavrunun yumurtadan çıkmasına işaret. Yarın veya diğer gün hayırlısıyla çıkacaktır. Gözünüz aydın

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
ÇOK SAĞOL ABİ İNŞALLAH HATASIZ KAZASIZ ÇIKAR ALLAH RAZI OLSUN.YUMURTA BOŞ VEYA YAVRU ÖLMÜŞ OLSAYDI YUMURTAÇATLAMAZDI DİMİ YAŞIYORDUR??

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ismailöztürk' Alıntı:
ÇOK SAĞOL ABİ İNŞALLAH HATASIZ KAZASIZ ÇIKAR ALLAH RAZI OLSUN.YUMURTA BOŞ VEYA YAVRU ÖLMÜŞ OLSAYDI YUMURTAÇATLAMAZDI DİMİ YAŞIYORDUR??
Yumurtanın görünümü parlak ise yavru yaşıyordur. Çok merak ettiysen yumurtayı kulağına tutarsan yavrunun yumurtyı kırma sesini duyabilirsin. Bence dokunma ve bekle

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
TAMAM ABİ ELİME ALDIĞIMDA KULAĞIMA GÖTRDÜM AMA 3-4 SANİYE FALAN TUTTUM ELİMDE SES DUYMADIM EN İYİSİ DOKUNMAMAK HAYIRLIYSA ÇIKAR ZATEN HERŞEY ALLAHTAN ARTIK

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
dayanamdım yumurtalrı aldım altından kırdım hepside boş çıktı sadece küçük sarı bişey vardı sulu.inşallah hata yapmamışımdır

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Yumurtanın görünümü parlak ise yavru yaşıyordur. Çok merak ettiysen yumurtayı kulağına tutarsan yavrunun yumurtyı kırma sesini duyabilirsin. Bence dokunma ve bekle