Yumurtadan çıkmama

Hmz35

Yeni Üyemiz
Adı
Hamza
Soyadı
Demirbaş
Selam arkadaşlar çift kuşlarımın 2. Kuluçkası ilkinden 5 tane aldım şimdide 5 tane var 2si çıktı ilki 5 gün önceden çıktı hatta. Diğer 3 yumurta da çatlama bile yok anne yoruldu artık neden çıkmıyor olabilir ben mi çıkariym yoksa 🤔 en son yumurtlama tarihi 5 nisan ama hangi yumurta bilmiyorum nolur yardım.

Hmz35

Yeni Üyemiz
Adı
Hamza
Soyadı
Demirbaş
Selam arkadaşlar çift kuşlarımın 2. Kuluçkası ilkinden 5 tane aldım şimdide 5 tane var 2si çıktı ilki 5 gün önceden çıktı hatta. Diğer 3 yumurta da çatlama bile yok anne yoruldu artık neden çıkmıyor olabilir ben mi çıkariym yoksa 🤔 en son yumurtlama tarihi 5 nisan ama hangi yumurta bilmiyorum nolur yardım.
Lütfen bilenler yardımcı olsun 😣

Hmz35

Yeni Üyemiz
Adı
Hamza
Soyadı
Demirbaş
iki günde bir yumurtluyorlar eğer yumurtalar hepsi doluysa iki günde bir çıkar yumurtalar boş olabilir ufak bir kalem lamba ile kontrol edebilirsin
Açtım ama suluydu yavruda vardı ve kesesi de buruşuktu abi günleri geçti bu yumurtaları napiim ben anne boşa çaba harcamasın ya. 😔

Mehmet KSL

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Küçüksakal
Işıkla kontrol edip yumurtada hareketlilik varsa elleme dişi kuş halleder. Yumurtada hareket yoksa iğne ile yavaş açıp yavruyu kontrol edebilirsin. Diğer eşlemelerde gelen yumurtaların tarihlerini yaz kenara aslında çok basit her yumurta 2 gün arayla olur ve 2 gün arayla çıkar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Açtım ama suluydu yavruda vardı ve kesesi de buruşuktu abi günleri geçti bu yumurtaları napiim ben anne boşa çaba harcamasın ya.
Yavruların çıkma günü gelip geçtiyse ya boştur yada yumurta içi ölümler olmuştur bunu dikkate alarak yumurtaları açabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hmz35

Yeni Üyemiz
Adı
Hamza
Soyadı
Demirbaş
Işıkla kontrol edip yumurtada hareketlilik varsa elleme dişi kuş halleder. Yumurtada hareket yoksa iğne ile yavaş açıp yavruyu kontrol edebilirsin. Diğer eşlemelerde gelen yumurtaların tarihlerini yaz kenara aslında çok basit her yumurta 2 gün arayla olur ve 2 gün arayla çıkar
Yazdım yumurta tarihlerini ama hangisi hangi tarih bilmiyorum. Dün birini açtım suluydu ve ölmüştü en son çıkan yumurtanın tarihi 5 nisan.

Hmz35

Yeni Üyemiz
Adı
Hamza
Soyadı
Demirbaş
Yavruların çıkma günü gelip geçtiyse ya boştur yada yumurta içi ölümler olmuştur bunu dikkate alarak yumurtaları açabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakayım. Yumurtaları görmeyince anne sıkıntı etmez değil strese filan girer mi.