ibrahim halil
Takipçi Üyemiz
arkadaşlar çiftim iki kere kuluçkaya yattı fakat ikisinde de yumurtalar boş çıktı şimdi yine yumurtada yatıyor dişi tekrar boş çıkmasından endişeleniyorum sizce yumurtaların boş çıkma nedeni ne olabilir?
Fatih MANSIZ' Alıntı:Tam çiftleşme gerçekleşmiyor olabilir . Kuşlardan biri veya ikisi kısır olabilir . Yada kızgınlık yumurtası yapıyor olabilir . Bakım şartları ile ilgili sorun olabilir . . Inşallah bu sefer yavru alırsınız
abicim tüneklerin plastikmi tahtamı eğer plastikse tahta tünek tak derim saygılarımlaİbrahim HALİL' Alıntı:arkadaşlar çiftim iki kere kuluçkaya yattı fakat ikisinde de yumurtalar boş çıktı şimdi yine yumurtada yatıyor dişi tekrar boş çıkmasından endişeleniyorum sizce yumurtaların boş çıkma nedeni ne olabilir?
videoyu izlememiştim zaten tahtaymışSatılmış KARTAL' Alıntı:abicim tüneklerin plastikmi tahtamı eğer plastikse tahta tünek tak derim saygılarımla
o zaman bu sefer de boş çıkarsa kuşları dinlendirmeyi deneyin hayırlısı ile yavrularını alacaksınız gibi görünüyorİbrahim HALİL' Alıntı:daha önce de yavruladılar ama şimdi boş çıkmaya başladı çiftleşmede de bi soru yok bence...
muhabbet kuşu çiftleşmesi