yumurtalar boş çıkıyor

ibrahim halil

Takipçi Üyemiz
Adı
İBRAHİM HALİL
Soyadı
OKŞAŞ
arkadaşlar çiftim iki kere kuluçkaya yattı fakat ikisinde de yumurtalar boş çıktı şimdi yine yumurtada yatıyor dişi tekrar boş çıkmasından endişeleniyorum sizce yumurtaların boş çıkma nedeni ne olabilir?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Tam çiftleşme gerçekleşmiyor olabilir . Kuşlardan biri veya ikisi kısır olabilir . Yada kızgınlık yumurtası yapıyor olabilir . Bakım şartları ile ilgili sorun olabilir . . Inşallah bu sefer yavru alırsınız

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
benim çiftlerde de oldu her şeyi eksiksiz tam olarak veriyorum fakat 4. kuluçkası da boş çıktı her kuluçkada 4 er yumurta yapmıştı şimdi erkeği değiştirdim bakalım ne olacak

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Tam çiftleşme gerçekleşmiyor olabilir . Kuşlardan biri veya ikisi kısır olabilir . Yada kızgınlık yumurtası yapıyor olabilir . Bakım şartları ile ilgili sorun olabilir . . Inşallah bu sefer yavru alırsınız

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
İbrahim HALİL' Alıntı:
arkadaşlar çiftim iki kere kuluçkaya yattı fakat ikisinde de yumurtalar boş çıktı şimdi yine yumurtada yatıyor dişi tekrar boş çıkmasından endişeleniyorum sizce yumurtaların boş çıkma nedeni ne olabilir?
abicim tüneklerin plastikmi tahtamı eğer plastikse tahta tünek tak derim saygılarımla