YUMURTALAR DOLU AMA ÇATLAMIYOR ?

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Merhaba arkadaşlar, muhabbet kuşlarımın 7 yumurtası vardı 2 si zayi oldu 5 yumurta kaldı, ilk yumurta 1 marta gelmişti bu hesaba göre çatlaması gerekmezmi, yumurtalardan biris 26 martta çatladı diğerleri henüz duruyor problem nedir ?

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
yavrular yumurtanın içinde ölmüş olabilirler, fazla kalsiyumdan dolayı kabuk sertleşmiş olabilir yumurta kabuğunun aşırı sert olmasından dolayı kabuğu kıramamış olabilirler, son yumurtanın 23. günü tamamlamasını bekleyin sonra çıkmayan yumurtaları alırsınız kuşun altından

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
NEM... Muhabbetler nemli ortamı sever nemli ortamlarda daha iyi büyüdükleri gözlemlenilmiştir nem olmadan yumurtaları bile çatlamaz ben yumurtaların çatlamasına yakın odada kalorifer peteklerine su asıyorum bol bol kuşların yanına su koyuyorum. Nem muhabbet kuşlarının kızışmasında da etkili etkendir. ( doğal ortamlarında da nemli ortamlarda yaşar )

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
NEM... Muhabbetler nemli ortamı sever nemli ortamlarda daha iyi büyüdükleri gözlemlenilmiştir nem olmadan yumurtaları bile çatlamaz ben yumurtaların çatlamasına yakın odada kalorifer peteklerine su asıyorum bol bol kuşların yanına su koyuyorum. Nem muhabbet kuşlarının kızışmasında da etkili etkendir. ( doğal ortamlarında da nemli ortamlarda yaşar )
;)