yumurtalar.

yasin

Takipçi Üyemiz
Adı
yasin milayım
kuş yumurtladığı zaman yumurtayı alsam ve bir kenarda bekletsem kaçgün sonra yumurta bozulurmu .

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
BURDA BİR ÜRETİCİ ARKADAŞIM VAR O DENİYOR  YUMURTALARI TOPLUYOR ELİNDE BULUNAN  BOZUK YUMURTALARI KOYUIYOR AMA  BENCE  RİSKLİ DENEMEYE GEREK BİLE YOK  ,BEN  KANARYLARIM DA  YUMURTA TOPLAMAYI YAPIYORUM  AMA KANARYALAR  UYSAL HAYVANLAR ..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşımızın kuşları yumurtaya ya oyurmuyor olabilir yada yavruya bakmamış olduğundan yumurtaları çalıp diğer kuşların altına sürmeyi düşünmüşte olabilir en güzelini en doğrunu kendi anlatacaktır

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
4 gün için de yumurta bozulur.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşımızın kuşları yumurtaya ya oyurmuyor olabilir yada yavruya bakmamış olduğundan yumurtaları çalıp diğer kuşların altına sürmeyi düşünmüşte olabilir en güzelini en doğrunu kendi anlatacaktır
;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Selahattin abiye katılıyorum

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Ben bir kanaryacı abiden duymuştum üniversite yıllarımda,cesaret edememiştim o zaman,sonra denedim,ilk yumurtayı aldım,yerine eski yumurta koydum,2. yumurta geldiği gün değiştirdim aynı gün 2 yumurtada çıktı.sonra başka bir çiftimde denedim olmadı.bir daha da denemedimbende %50 oldu durum,başka deneyenler de vardır belki.

yasin

Takipçi Üyemiz
Adı
yasin milayım
yavruları aynı anda cıkması için ufak yavruların bogulmasını önlemek amçlı.

yasin

Takipçi Üyemiz
Adı
yasin milayım
kuşun altından yumurtayı eksik etmeden. altına daha önceden boş olan yumurta koyarak.