Ceyhun ÖZTÜRK
Üyemiz
kuşlar iki kuluçka geçirmesine rağmen 6şar yumurta çıkmasına rağmen tek bi yavru alamadık çiftleştiklerinede rastlamadık çalıştıklarına rastladık acaba çiftleşmişlermidir bilgisi olan var mı acaba ?
+1Kemal AKBULUT' Alıntı:ÇİFTLEŞMEMIŞ
ÇİFTLEŞMIŞ ERKEK YADA DIŞI KISIR OLABILIR
AYRI AYRI EŞE ATARAK SUÇ KIMDEYSE DEĞİŞMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK BOŞA VAKIT KAYBI SLM
+ Kemal abininde söylediği gibi dişidede kısırlık olabilir...Fatih MANSIZ' Alıntı:Tam çiftleşme gerçekleşmemiş olma ihtimali yüksek
Mert AYDIN' Alıntı:ufak bi hatırlatma
dişinin poposundaki tüyler duruyorsa onları bi makas yardımı ile dikkatlice kırp....
aslında ikisinin de popo kısmında ki tüyler bana da uzun geldi fakat çok dikkatli kesilmesi gerekiyormuş belki sıkıntı olur diye tereddüt ettim. Sanırım deniycem. Yardım için teşekkürler...Mert AYDIN' Alıntı:ufak bi hatırlatma
dişinin poposundaki tüyler duruyorsa onları bi makas yardımı ile dikkatlice kırp....
Teşekkürler... Aslında bana da en büyük ihtimal çiftleşememe gibi geliyor çünkü kuşlar tecrübesiz daha 2. kuluçkaları ve daha çiftleştiklerini görmedim. İnşallah tek sorun budur çünkü kısır olduklarını düşünmek bile istemiyorum...Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Büyük ihtimalle çiftleşme gerçekleşmediğindendir. Bir kuluçka dönemi daha geçirmelerinde fayda var. İlk kuluçkalarında böyle sorun yaşanması olabiliyor
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Büyük ihtimalle çiftleşme gerçekleşmediğindendir. Bir kuluçka dönemi daha geçirmelerinde fayda var. İlk kuluçkalarında böyle sorun yaşanması olabiliyor