YUMURTALARI NEDEN DÖLLENMİYOR?

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
kuşlar iki kuluçka geçirmesine rağmen 6şar yumurta çıkmasına rağmen tek bi yavru alamadık çiftleştiklerinede rastlamadık çalıştıklarına rastladık acaba çiftleşmişlermidir bilgisi olan var mı acaba ?

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
cevaplar için teşekkürler banada tam çiftleşemiyolar gibi geliyo inşallah bi dahaki kuluçkada yavru alırız ...

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
peki bu kısırlık mevzusunu öğrenmenin tek yolu deneme yanılma yöntemi mi farklı yolu yok mudur yani kısır olduğunu başka nasıl anlarız ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ufak bi hatırlatma
dişinin poposundaki tüyler duruyorsa onları bi makas yardımı ile dikkatlice kırp....

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Mert AYDIN' Alıntı:
ufak bi hatırlatma
dişinin poposundaki tüyler duruyorsa onları bi makas yardımı ile dikkatlice kırp....

+1

Hem erkeğin hem dişinin popo tuylerini al-kırp-cek-vb.( tabiattakiler popo tuylerini aldırmıyor ama  confusedtw )
Ama Buyuk ıhtımal sonuç  kemal beyin dedikleri gibi olacak.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük ihtimalle çiftleşme gerçekleşmediğindendir. Bir kuluçka dönemi daha geçirmelerinde fayda var. İlk kuluçkalarında böyle sorun yaşanması olabiliyor

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
Mert AYDIN' Alıntı:
ufak bi hatırlatma
aslında ikisinin de popo kısmında ki tüyler bana da uzun geldi fakat çok dikkatli kesilmesi gerekiyormuş belki sıkıntı olur diye tereddüt ettim. Sanırım deniycem. Yardım için teşekkürler...

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Büyük ihtimalle çiftleşme gerçekleşmediğindendir. Bir kuluçka dönemi daha geçirmelerinde fayda var. İlk kuluçkalarında böyle sorun yaşanması olabiliyor
Teşekkürler... Aslında bana da en büyük ihtimal çiftleşememe gibi geliyor çünkü kuşlar tecrübesiz daha 2. kuluçkaları ve daha çiftleştiklerini görmedim. İnşallah tek sorun budur çünkü kısır olduklarını düşünmek bile istemiyorum...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şahin GÜNGÖR' Alıntı: