YURTDIŞINA ÇIKMA OLASILIGIM NEDENİM NEDENİYLE.

jumbocu_tuncay

Takipçi Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
göçtü
YURTDIŞINDAN GELEN İŞ TEKLİFİNİN CAZİPLİGİ NEDENİ İLE BİR KAÇ PÜRÜZLERİ HALLETTİGİMDE YURTDIŞINA GİDİYORUM. BU YÜZDEN ÜRETİME BÜYÜK OLASILIKLA ARA VERİYORUM. BU YÜZDEN 1 YILDIR TANIDIGIM BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ KONYADAN HASAN FİL KARDEŞİME 15 TAKIM  VERDİM. KONYADAKİ ELİM OLACAGINDAN EMİN OLDUGUM VE KUŞLARA KARŞI İLGİ VE ALAKASINDAN DOLAYI GÖZÜM ARKADA KALMICAGINDAN EMİN OLDUGUM HASAN FİL KARDEŞİM. SHOW A DEVAM BAŞLIGIM İLE HERZAMAN SİZLERLE OLACAK ALIŞVERİŞLERİNİZDE TUNCAY GÖÇTÜ GİBİ GÖRECEGİNİZ MADDİ MANEVİ HERTÜRLÜ KALİTESİNDEN ÖDÜN VERMİCEK KARDEŞİMLE HAYIRLI ALIŞVERİŞLERLER DİLİYORUM. TÜM DOSTLARIMA SAYGILARIMLA HAYIRLI ÜRETİMLER BOL KAZANÇLAR NOT: YURTDIŞINA GİTMESEMDE HASAN FİL KARDEŞİM BENİM KONUMUMDA OLARAK HERZAMAN YARDIMCI OLACAGIMDAN ŞÜPENİZ OLMASIN.

hasan fil

Yeni Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
FİL
Elindeki kanların kalitesini bilmeyen yok abi o kanları bana kırmayıp verdiğin için tşkler Konya daki elin bundan sonra benim piyasada senin yerinde olmak ayrı bir mutluluk veriyor bana yaptığın yardımlardan dolayı içten tşk ederim Allah senin gibi dürüs insanlarla karşılaştırsın herşey gönlünce olsun abi

SHOW A DEVAM 2

jumbocu_tuncay

Takipçi Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
göçtü
Hasan FİL' Alıntı:
Elindeki kanların kalitesini bilmeyen yok abi o kanları bana kırmayıp verdiğin için tşkler Konya daki elin bundan sonra benim piyasada senin yerinde olmak ayrı bir mutluluk veriyor bana yaptığın yardımlardan dolayı içten tşk ederim Allah senin gibi dürüs insanlarla karşılaştırsın herşey gönlünce olsun abi

SHOW A DEVAM 2

hasanim ben bu alemde dost olarak gördügüm bir çok kişiden darbe yedim dünkü adam 3 5 kuşla kendince adam oldum sandı ama .onun adamlıgını cebimdeki parayla çok dagıttım piyasaya. senin yeni olman ve bu konularda adam gibi adam olmandan dolayı gözüm arkada olmucak saygılarımla