Yuvalığı 2 Gündür İnceliyor

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay

Kuşlarım da dişi mi erkek mi yuvalığa bir gündür giriyor inceliyor ben gelince içinden çıktığı için odaya uğramıorum. ama gördüğüm kadarıyla yuvalığa girior yuvada ayak seslerini duyuyorum dün akşam yuvalığa talaş bıraktım bu sabah dışarı atmış,ama içinde biraz var hiç dokunmuyorum acaba doğrumu yoldayım ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
MAşallah güzel görünüyor kuşlarınız evet doğru yoldasınız ilk günler öyle incelerler alıştıktan sonra zorlasanız çıkmazlar içinden helede dişi. Fazla rahatsız etmemeye çalışın yem su değişimi ve temizliklerinde yaklaşın sadece birde kalamar kemiği bulundurun kafeste. İnşallah yakında yumurtalarını göreceksiniz.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Kalamar kemiği mevcut kuşların temizliği diyince  yemlerin çöplüğü allta görünüyor hiç dokunmuyorum,acaba doğrumu yapıyorum ama yemdir sudur ona dikkat ediorum.Birde taşa taş yiyiorlar onuda tazeliyorum

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
hocam bugünde yuvaya girmişti seslerini duydum talaşları dışarıya çıkarıor acaba hazırlıkmı yapıyor yoksa çözemedim.

Bu arada havuç vereceğim vitamin olarak

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Bugünde yavuaya giriyor ancak yumurtlama belirtisi yok dişide yumurta olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

BULENT KIZILCIK

Üyemiz
kuluçka hazırlığına başlamış görünüyor. kuşları yem ve su değişimi dışında rahatsız etme.mümkün olduğu kadar yanlız bırak, hele ilk kuluçkası olacaksa çok hassas oluyorlar.