Yuvalık Alınır..

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Etrafımdaki bir kaç marangoza danıştım..Kontraplak malzemeleri yok o yüzden yapmıyorlar.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Sitede Yavuz usta var  Antalya'lı, her istediğin ölçüde ve her istediğin degişik modellerde yuvalık, papagan oyuncagı v.b ihtiyaçları yaparak istediğiniz ile kargo ile gönderir, çok güzel işçiliği vardır, tavsiye ederim...

Yavuz usta:5333716499

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abi hakan kaplan diye bir abimiz var yuvalık yapıyor sana yardımcı olabilir bir araştır istersen gerçekten kaliteli yuvalığı var

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Ahmet SALMAN' Alıntı:
mmarangoz ve mobilya atelyelerinde kontra malzeme bulunmaması gayet doğal çünkü sık kullanılan malzeme değil
ustasından bilgiyi aldınız  :)

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
Yavuzusta 'ya danıştım en yakın zamanda konuya dahil olacağından eminim. Sizlerde tekrar sağolun..

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Özgür bey aynı resmi bana Sivastan bir bayan daha gönderdi, ve Ölçünün çok büyük olduğunu söyledim.En ölçüsünü 30 cm.e düşürerek imalatını tamamladım.Aynısından sizede yapabilirim.12 mm Su kontrasından altı çekmeceli,giriş çıkış deliği çapı 8 cm dir.Fiyatıda 40 tl dir.
Buradan resim yüklemeyi bilmiyorum.Msn eklerseniz resimlerini göndereyim.
Saygılar.

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
neden kontraplak kullanıyorsun abicim her marangozda 8 mm arkalık var hem zımba hem çiviyle monte edebilirsin ister ham mdf ister kaplı ikisi de kontraplağa göre daha kullanışlı nedersin ahmet usta

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Yavuz Usta' Alıntı:
Merhaba,
Özgür bey aynı resmi bana Sivastan bir bayan daha gönderdi, ve Ölçünün çok büyük olduğunu söyledim.En ölçüsünü 30 cm.e düşürerek imalatını tamamladım.Aynısından sizede yapabilirim.12 mm Su kontrasından altı çekmeceli,giriş çıkış deliği çapı 8 cm dir.Fiyatıda 40 tl dir.
Buradan resim yüklemeyi bilmiyorum.Msn eklerseniz resimlerini göndereyim.
Saygılar.
Usta ben sultan papağanı için alıyorum bu yuvalığı ve kullanan arkadaşlarda gördüm hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar..8 mm kontraplak da olsa daha iyi olur ve boyutları biraz küçültelim ben bir arkadaşa danışayım daha ideal boyutlar söylesin msn adresinizi ekledim akşama konuşuruz.