Yuvalık Nasıl Olmalı?

Omeronur

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Alpaslan
Merhabalar,
Kuşlarım için ilk defa yuvalık alacağım, satın almak için baktığımda birçok değişik model olduğunu gördüm. Sizce nasıl bir şey almalıyım? Boyutu vs. açısından dikkat etmem gerekenler nelerdir? Tavsiyeleriniz varsa link bırakırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Omeronur

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Alpaslan
Merhabalar,
Kuşlarım için ilk defa yuvalık alacağım, satın almak için baktığımda birçok değişik model olduğunu gördüm. Sizce nasıl bir şey almalıyım? Boyutu vs. açısından dikkat etmem gerekenler nelerdir? Tavsiyeleriniz varsa link bırakırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Kafesimin boyutu 35x70x40 şeklindedir. Şu linkteki ürün nasıl olur acaba? Muhabbet Kuşu Folluklu Yuvalık 1 Adet (küçük Boy)
Boyutu 15.5x19

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Kuşlarınız show büyüklüğünde ise yani boyları büyük ise (kabaca minimum 20 cm ve civarı ise)_baştan telek tüyü sonuna kadar) bu yuvalık küçük gelebilir. Show kuşları için olandan alın, değilse en uygun fiyatlı olandan alabilirsiniz. İçinde mutlaka plastik folluk olsun hem temizlik hem de bit kontrolünü daha sağlıklı yapabilirsiniz.

Omeronur

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Alpaslan
Kuşlarınız show büyüklüğünde ise yani boyları büyük ise (kabaca minimum 20 cm ve civarı ise)_baştan telek tüyü sonuna kadar) bu yuvalık küçük gelebilir. Show kuşları için olandan alın, değilse en uygun fiyatlı olandan alabilirsiniz. İçinde mutlaka plastik folluk olsun hem temizlik hem de bit kontrolünü daha sağlıklı yapabilirsiniz.
teşekkürler. kuşlarım show büyüklüğünde değil. 20x20x21 ölçülerinde 2 adet plastik follukla beraber aldım.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Daha erken, en az 15 gun 1 ay geçmeli. Onlar için yeni bir nesne. Ama önce erkek sonra disi yaparsanız daha saglilikli olur