S shartz Takipçi Üyemiz Katılım 5 Ağu 2011 Mesajlar 162 Konum İSKENDERUN Adı Mehmet Soyadı BOZDOĞAN 26 Tem 2012 #1 arkadaşlar merhaba. bu dişiyi 2 gün önce aldım. biraz durgun. ceresi kahverengi gibi. ama yaşı küçük gibi geldi bana. yuvalık için erken mi?
arkadaşlar merhaba. bu dişiyi 2 gün önce aldım. biraz durgun. ceresi kahverengi gibi. ama yaşı küçük gibi geldi bana. yuvalık için erken mi?
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 26 Tem 2012 #2 Pek erken gibi görünmedi gözüme.
Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 26 Tem 2012 #3 birkaçgün kaynaşsınlar sonra yuvalık takarsınız
S spectacular_iey Uzman Üyemiz Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 624 Konum ANKARA Adı Ethem Soyadı YAMAN 27 Tem 2012 #4 Fatih MANSIZ' Alıntı: birkaçgün kaynaşsınlar sonra yuvalık takarsınız Genişletmek için tıkla ... Kuşun yaşı uygun gördüğün gibi kızışmış ceresi kahverengi.. Sadece eve uyum sağlasın 1 hafta felan sonra tak yuvalıgı.. yuvalıkta hamster talası koy unutma
Fatih MANSIZ' Alıntı: birkaçgün kaynaşsınlar sonra yuvalık takarsınız Genişletmek için tıkla ... Kuşun yaşı uygun gördüğün gibi kızışmış ceresi kahverengi.. Sadece eve uyum sağlasın 1 hafta felan sonra tak yuvalıgı.. yuvalıkta hamster talası koy unutma