tolgaaltintas
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar yuvalıkta hamster talaşı bit yapar mı ?Burdaki tavsiyelere göre hamster talaşı koydum tozsuz.Bazı yerlerden okudugun kadarıyla bıt yapar kum koyun yazıyordu sızın yorumlarınızı beklıyorum.
Bit olayı sizin dezenfektenizle alakalı bir olay... Sadece hemstır talaşı bit üretirmi diyosanız şayet hayır üretmezTolga ALTINTAŞ' Alıntı:Arkadaşlar yuvalıkta hamster talaşı bit yapar mı ?Burdaki tavsiyelere göre hamster talaşı koydum tozsuz.Bazı yerlerden okudugun kadarıyla bıt yapar kum koyun yazıyordu sızın yorumlarınızı beklıyorum.
+1Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Komple dezenfekte... Yemliklerden, yemden, tüneklerden, suluktan, kafesten tutunda herşey... Yuvalıkta dikkat etmeniz gereken yavrular çıktıktan sonra mümkünse tozsuz talaş koymanız. Nedenide yavruların dışkıları talaşa yapışsın ve mikrop kapmasınlar, kemirmesinler, üzerlerine ayaklarına yapışmasın. Dişiniz yumurtlamaya hazırlanıyo ise dokunmayın hamster talaşı bit oluşturmaz kendi kendine. Haftada 1 değiştirin talaşları yeterli olacaktır. Temizlik önemli....
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Komple dezenfekte... Yemliklerden, yemden, tüneklerden, suluktan, kafesten tutunda herşey... Yuvalıkta dikkat etmeniz gereken yavrular çıktıktan sonra mümkünse tozsuz talaş koymanız. Nedenide yavruların dışkıları talaşa yapışsın ve mikrop kapmasınlar, kemirmesinler, üzerlerine ayaklarına yapışmasın. Dişiniz yumurtlamaya hazırlanıyo ise dokunmayın hamster talaşı bit oluşturmaz kendi kendine. Haftada 1 değiştirin talaşları yeterli olacaktır. Temizlik önemli....
uğur bey selamlar.. haftada bir değiştirin talaşları derken biraz açarmısınız? sıkıntı olmaz mı anne rahatsız olmaz mı. bi de yumura var iken mi? yavru var iken mi değiştirilmesi lazım gelir?
teşekkürettim metin bey usul böyle ise eyvallah. bu arada yavrularınızda hayırlı olsun maaşallah diyelim..Metin CANSEVER' Alıntı:Fotodada görüldüğü gibi ben 3 günde bir değiştiriyorum , oda çok kötü kokuyor.
Kuşlara nazik yaklaş ürkütmeden sorun olacağını zannetmem , bir kaç seferden sonra kuşunuz zaten alışır.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,16368.msg231999/topicseen.html#new
Yalnız suan daha benım yuvalıkta yumurta yok yınede degıstırıyım mı?Metin CANSEVER' Alıntı:Fotodada görüldüğü gibi ben 3 günde bir değiştiriyorum , oda çok kötü kokuyor.
Kuşlara nazik yaklaş ürkütmeden sorun olacağını zannetmem , bir kaç seferden sonra kuşunuz zaten alışır.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,16368.msg231999/topicseen.html#new
+1Remzi DEMİR' Alıntı:Bence yuvalıkta kesinlikle kum olmaz.Kum bence yumurtaları çabuk soğutacaktır.Bilgim belki yanlış ama kum bence bit yapmaya daha uygun.Çocuk parklarında oyun alanlarında eskiden kum olurdu ve bu kumda bitlenme yoğun görülürdü.