Yuvalıktan Atlayan yavru

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Arkadaşlar ve üstadlar 27 günlük olan yavrumu bu sabah kafeste yerde gördüm annesi yuvalıktaydı bende aldım geri koydum.Sonra forumda okudğum bazı şeyleri yaptım tünekleri çıkardım yemliği çıkardım ve yere bi tabağın içine yem koydum resimlerinide koyuyorum.Sorum bunun için erken mi yada bi yanlış varsa söyleyin düzelteyim .Birde yavrunun 2 resmini koydum biraz bulanık gibi ama durumu nedir ?

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
tünekleri geri takın.yemlıklerı takın.yere yem koyun fakat kafesın ıcınede atın yem.yavru asagıda olacak dıye anne baba nerde duracak.

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
tünekleri geri takın.yemlıklerı takın.yere yem koyun fakat kafesın ıcınede atın yem.yavru asagıda olacak dıye anne baba nerde duracak.
Şimdi hocam anne tek bakıyo baba ayrı (kavga etmişlerdi).Yemlikleri ve tünekleri çıkarmamdki amaç anne de yavruda yerden yesin amacıyla.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
anne yemını yer sen cıkartma.benımde yavru var anne ıle beraber duruyor.baba öldü.ben yere yem atıyorum.tunek ve yemlıklerde duruyor.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
resme göre yavrunun daha zamanı var
popo tüyleri tamamen kapandığında yavruyu ayrı bir kafese ayırabilirsiniz...
sorun yuva deliğinin çok alçakta olması...

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
anne yemını yer sen cıkartma.benımde yavru var anne ıle beraber duruyor.baba öldü.ben yere yem atıyorum.tunek ve yemlıklerde duruyor.

Peki hocam teşekkür ederim cevapların için.

Mert AYDIN' Alıntı:
resme göre yavrunun daha zamanı var
popo tüyleri tamamen kapandığında yavruyu ayrı bir kafese ayırabilirsiniz...
sorun yuva deliğinin çok alçakta olması...
Sorma Mert abi satan adam bunlar idealdir dedi o zman siteyide bilmiyodm yptk bi hata.Saol cevabın için.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Serhat ERMAN' Alıntı:
Peki hocam teşekkür ederim cevapların için.

Sorma Mert abi satan adam bunlar idealdir dedi o zman siteyide bilmiyodm yptk bi hata.Saol cevabın için.
tecrübe edinmiş oldun:)