Yuvaya Giren Dişi

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar 4-5 gündür dişi kuş yuvaya girip  kemirip duruyor çıkıyor. Çok baskın bir dişi. erkekle kur yaparken sanki kavga ediyorlar erkek de pısırık oldu :) bu çiftim den bir yol olur mu ?

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Aynı durum benim kuşlardada mevcut dişi son zamanlarda yuvalık ile çok ilgileniyor ve cereside koyulaşıyor.. Belirgin bir kahverengi renk mevcut ceresinde.. Bizim kuşlarda sanki kavga ediyor gibiler ama sanırım kur yapıyorlar birbirlerine anlamadım gitti  :D Çiftleştiklerini şuana kadar gözlemleyemedim  ;D

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
bendeki bütün dişiler (10 tk) hepsi 1 aydır yuvalıkla içli dışlı oldular ama hala bir icraat yok  crazy scared

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Özgür GÖRPÜZ' Alıntı:
bendeki bütün dişiler (10 tk) hepsi 1 aydır yuvalıkla içli dışlı oldular ama hala bir icraat yok  crazy scared
Özgür abim bu mesajınla karalar bağladım sağol abi  :D Bende ne güzel heveslenmiştim bizim elemanlar sonunda birşeyler yapacaklar diye ama cidden bu mesajınla içim karardı be abi  smileki

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Özgür GÖRPÜZ' Alıntı:
Karamsarlık bağladık

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Belki Özgür abinin kuşlar yapmıyordur neme lazım bakarsın bizimkiler yapar  :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dişi çiftleşme hazırlığında yuvalığıda kıskandığı için saldırgan tavırlar gösteriyor olabilir. Bazı çiftlerde gözlenen normal bir durum. Herhangi bir sorun olmaz

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Dişi çiftleşme hazırlığında yuvalığıda kıskandığı için saldırgan tavırlar gösteriyor olabilir. Bazı çiftlerde gözlenen normal bir durum. Herhangi bir sorun olmaz
tşkrler.