06 ŞUBAT 2011 SAAT:10:00 ARMADA OTELDEKİ SEMİNER HAKKINDA

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Arkadaşlar Armada otelde yapılacak toplantı ve seminer 06 ŞUBAT 2011 pazar günü saat : 10:00'da yapılacaktır. Herkesin söz alacağı komitelerin oluşturulup,yarışma kategorilerinin belirleneceği ve sorunların dile getirileceği bir toplantı olacaktır.

''Sevgili arkadaşlar,bu toplantımızın en önemli hususları;önümüzdeki sezonda yapılacak yarışmaların dönemlerinin tartışılması,kategorilerin yeniden gözden geçirilmesi ve üreticilerin yönelişlerine cevap verebilecek şekilde mümkün mertebe yeni kategorilerin ilave edilmesi,yarışmaya gelecek kuşlarda aranılan özellikler vs.'dir.Yine bu zamana kadar benim maalesef yalnız olarak gütürmeye çalıştığım ama aslında bir ekip bütünlüğü gerektiren Muhabbetkuşu Komitesi'nde muhtemel görev alabilecek arkadaşları görebilmek hepimiz için çok faydalı olacaktır.Katılımlarınızı bekliyoruz,saygılar sunarım''

Orhan DAĞCI
imeiyd 'den alıntıdır.

imeiyd dernek kurucusu sn. Sehattin GÜÇLÜ  abimiz  dernek yönetiminde görevli  yönetim kurulu  üyeleri ve www.muhabbetkusuureticileri.org site üyeleride  davetlidir .
Katılımcı olacak arkadaşlar  bir isim listesi oluşturursak  listeyi ilgilenen arkadaşa veririm.
                                                                                  Engin GÖÇMEN
                                                                                  imeiyd Yönetim Kurulu Üyesi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Engin Abi, gelmek isterim hem camiadan dostlarla da görüşmüş olurum..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Engin teşekkürler bu konuda bilgim vardı daha zamanına 1 hafta olduğu için arkadaşlarla daha detaylı konuşmamıştık zannediyorum 8-10 kişiyle katılmayı düşünüyoruz geçen senede katılmıştık üretici arkadaşlarımızın katılması gereken bir seminer bu topik altındadada gelecek arkadaşları toplayalım bazı arkadaşların namına isimlerini haddim olmayarak ben ekleyebilirim eğer çok önemli bir işleri çıkmadığı takdirde katılacaklardır katılamama sorunları varsada burda belirtirler bu arada toplanmamızı fırsat bilerek fırsatları değerlendirip mangalı yakabilirim
  1-Selahattin GÜÇLÜ
  2-Yılmaz KURŞUN
  3-Yavuz ALPTEKİN
  4-Tuncay ÇAKMAK
  5-Ahmet SALMAN
  6-Kamil YALÇIN
  7-İlker ERTÜRK

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
1-Selahattin Güçlü
2-Yılmaz Kurşun
3-Yavuz Alptekin
4-Tuncay Çakmak
5-Ahmet Salman
6-Cemal Tanış
7-İlker Ertürk
8-Kamil Yalcın

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
HaYLaZzZ' Alıntı:
Arkadaşlar bu otele nerden nasıl buluşup gidecek yada herkes kendimi gidecek bunun hakkın da bilgi verilirse katılımcı daha yuksek olacağı kanaatindeyım ...
  Serkan bey, Edirnekapı'da buluşulup gidilmesi yüksel ihtimal. Buluşma yer ve zamanı bugün-yarın netleşecektir..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Ustalarım ağabeylerim izin verirse bende gelmek isterim :)Tabii İnşallah bir iş veya aksilik çıkmazsa....

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Engin teşekkürler
bu arada toplanmamızı fırsat bilerek fırsatları değerlendirip mangalı yakabilirim
  Mangal.. Mangal.. Mangal..

E

elaziz2316

Guest
toplanmamızı fırsat bilerek fırsatları değerlendirip mangalı yakabilirim
    Abi vallahi helal olsun. Gene mangalı araya sıkıştırdın. :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar az önce 18.30 da Armada otel sahibi Metin varol arkadaşla telefonla görüşmemizde seminerin ücretli olduğunu ilk ağızdan öğrenmiş oldum içeri giriş 25 tl olduğunu öğlen yemeğinin buna dahil olduğunu söyledi seminere katılacak arkadaşlara bilgisine gelmek isteyenler arkadaşlarımız pazar sabah 09.00 da benim burda bulunmaları gerekiyor kamuoyuna duyurulur 8) 8) 8)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar az önce 18.30 da Armada otel sahibi Metin varol arkadaşla telefonla görüşmemizde seminerin ücretli olduğunu ilk ağızdan öğrenmiş oldum içeri giriş 25 tl olduğunu öğlen yemeğinin buna dahil olduğunu söyledi seminere katılacak arkadaşlara bilgisine gelmek isteyenler arkadaşlarımız pazar sabah 09.00 da benim burda bulunmaları gerekiyor kamuoyuna duyurulur 8) 8) 8)
  1-Selahattin GÜÇLÜ
  2-Yılmaz KURŞUN
  3-Yavuz ALPTEKİN
  4-Tuncay ÇAKMAK
  5-Kamil YALÇIN
  6-İlker ERTÜRK

şuanki görüntü bu gelecek olan arkadaşlarımız ismini yazdırabilirler