1,5 aylık çiftim hala icraat yok

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
1,5 aydır bende olan kuşlarım pek kavga etmeseler de çiftleşmiyorlar da. Dişi erkeği yanına pek yaklaştırmıyor. Dişinin kahverengi olan ceresi beyaza döndü. Böylesi takımlar kaç ay sonra çiftleşirler acaba? Yani farklıdır tüm çiftler ama genelde üretici ustalar ne kadar zaman sonra verim alıyorlar? Ne kadar beklemem lazım?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş dişi erkeği tutmazsa 3 senede kalsa boş dişiyi erkekler topluluğunda eş seçtireceksin
kuşlarınızı ayrı kafeslere alarak özlettirin kızıştırıcı yem uygulaması ve kafeste yuvalığın olması yıne olmadı üretimhaneden alınan sesleri dinletin radyo ışıkla beraber hep açık kolay gelsin

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş dişi erkeği tutmazsa 3 senede kalsa boş dişiyi erkekler topluluğunda eş seçtireceksin
kuşlarınızı ayrı kafeslere alarak özlettirin kızıştırıcı yem uygulaması ve kafeste yuvalığın olması yıne olmadı üretimhaneden alınan sesleri dinletin radyo ışıkla beraber hep açık kolay gelsin

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Kemal AKBULUT' Alıntı:
alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi 1.5 ay ne ki bnm kuşlarım 5 aydır bnde daha yeni yeni kızışıyorlar sabret abi yumurta mamalarını ver kalamar kemiğini eksik etme kuşlarınızın yuvalıkları takılı mı benim bu forumda böyle konulardan dolayı bulduğum ve çok iyi abi kardeş ilişkisi kurduğum abilerim var herkes senin gibi düşünüyor ben de bilgilendirilmeden önce senin gibiydim ama sabırlarım sonuçlarını veriyor bakımımdan dolayı şu an 6-7 aylık olan kuşlarım kızışmaya başladılar onlara güvenim tam bnim yüzümü kara çıkartmayacaklar sen de bnm ve daha bir sürü hobici abimin yaptığı gibi sabret eğer onlara iyi bakarsan onlar sana bakımının karşılığını kat kat fazla vereceklerdir saygılar abi iyi forumlar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kemal AKBULUT' Alıntı:

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
2011 ocak ayı yavrularımdan kendime damızlık olarak ayrdığım kuşlardan çiftler yapmıştım. İçlerinde bir çift var hala çiftleşmelerini bekliyorum  :) ...harcanan para, pul, zaman, emek hikaye...bu işte sabır en büyük yatırımdır.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
2008 DE  BİR  ÇİFTİMİ  9  AY BEKLEDİM VE ÖZEL KÜRLER  HALINDE DEĞİŞİK  MAMA VİTAMİN TAKVİYELERİ YAPTIM GENE  NAFİLE  :)  BENİMKİLER  SHOW JUMBOYDU O AYRI..AMA  OLMADIMI  OLMUYOR  EŞ DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLMELİ  4  5 AYI GECİNCE...

MEMDUHTUNCEL

Üyemiz
Adı
M.H.Memduh
Soyadı
TUNCEL
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
2011 ocak ayı yavrularımdan kendime damızlık olarak ayrdığım kuşlardan çiftler yapmıştım. İçlerinde bir çift var hala çiftleşmelerini bekliyorum  :) ...harcanan para, pul, zaman, emek hikaye...bu işte sabır en büyük yatırımdır.
Çok doğru...