1 Ayda 4 Kızgınlık Yumurtası

burakyigit55

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yigit
Öncelikle herkese iyi bayramlar, yaklaşık 4 yaşında yalnız dişi bir muhabbet kuşumuz var. Başlıktan da okunduğu gibi son 30 günde 4 adet kızgınlık yumurtası yaptı, bu kadar sık yapması normal bir durum mudur. Tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Ayrıca yanına erkek almak istiyoruz ama korona virüs dolayısıyla açık petshop olduğunu sanmıyorum, veterinerlerde muhabbet kuşu bulunur mu.
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim, iyi bayramlar :)

Zgrcyn

Üyemiz
Adı
Ozgur
Soyadı
Ceyhan
Petshoplar açık yemlemek için geliyolar kuşu götür eşini kendi seçsin.temiz kuş bakan bulursan ondan alman daha iyi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
kuşa iyi bakıldığının bir göstergesi olduğu gibi eşleştrip yavruda alabilirsiniz inş.

burakyigit55

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yigit
Petshoplar açık yemlemek için geliyolar kuşu götür eşini kendi seçsin.temiz kuş bakan bulursan ondan alman daha iyi
Petshop çalışanları elbet biliyolardır yardımcı olurlar ama kendi seçmesi nasıl oluyor, erkek kuşların olduğu kafese koyup eş seçtirmek gibi mi.
Rabbani ve sana teşekkür ederim yanıtlarınız için bu arada, çok sağolun.

Zgrcyn

Üyemiz
Adı
Ozgur
Soyadı
Ceyhan
Benim 1 takım kuş var hiç sorun yaşamadım ama kuşçudan aldım 1 takım daha gece biti varmış üzerinde 10 gündür evi defalarca yıkadım geçmiyor dikkatli ol. Kuşunu götür at kuş sürüsüne hangisiyle temasa geçtiyse onu al.kuşu alınca kanat altına tüylerine ense köküne iyi bak bit olmasın. Kuşçular çok doğru konuşmuyorlar.

burakyigit55

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yigit
Benim 1 takım kuş var hiç sorun yaşamadım ama kuşçudan aldım 1 takım daha gece biti varmış üzerinde 10 gündür evi defalarca yıkadım geçmiyor dikkatli ol. Kuşunu götür at kuş sürüsüne hangisiyle temasa geçtiyse onu al.kuşu alınca kanat altına tüylerine ense köküne iyi bak bit olmasın. Kuşçular çok doğru konuşmuyorlar.
Peki o şekilde yapayım, teşekkür ederim yardımın için :)