1 Aylık Erkek Jumbo

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Arkadaşlar benim bir 1 aylık erkek jumbo kuşum var elime geliyor fakat dışarıda elime hiç gelmiyor hep kaçıyor nasıl eğitebilirim?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Talha ELİEYİ' Alıntı:
Arkadaşlar benim bir 1 aylık erkek jumbo kuşum var elime geliyor fakat dışarıda elime hiç gelmiyor hep kaçıyor nasıl eğitebilirim?
bunu biz bilemeyiz ilgilenerek ve ona temas ederek yanınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
1 haftaya yakın oldu alalı hâlâ daha alışamadı bana ben kuşumu çok seviyorum ancak çok üzülüyorum :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi diğer konuda gördüm. Eş alacaksan hiç eline alışmasın zaten yoksa eşini aldığında yumurtlatamazsın.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Talha ELİEYİ' Alıntı:
1 haftaya yakın oldu alalı hâlâ daha alışamadı bana ben kuşumu çok seviyorum ancak çok üzülüyorum :(
1 hafta zaten az bir süre ama eş alacaksanız elinze alıştırmayın derim.

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
1 hafta zaten az bir süre ama eş alacaksanız elinze alıştırmayın derim.
Ama ben kuşum bana da alışsın dışarı saldığım zaman omuzuma felan konsun istiyorum :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Talha ELİEYİ' Alıntı:
Ama ben kuşum bana da alışsın dışarı saldığım zaman omuzuma felan konsun istiyorum :(
O zaman bir daha eş almayın. Ama ben yerinizde olsam kuşa doğasını yaşatır eş alırım. Siz evde olmadığınız zaman hayvan kafayı yer siz kuşa 3-4 ay sonra dişi alın hiç elinize alıştırmanıza gerek yok. Ama omzunuzda gezsin istiyorsanız alıştırınca hiç yanına eş meş almayın