1 Aylık Olan Mubişim Cumanın Resmi..Cinsiyeti Nedir ?

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Selam arkadaşlar bilen bilir forumda arkadaşlar adını cuma koy dediler cuma günü çıktığı için bnde öyle yaptım çok tatlı oldu maşallah cinsiyeti bana dişi gibi geldi ama sizce nedir?

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Ekleyemedim ama 1 saate eklycm telden olmuyo nedense dizin dolu diyo

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
aşağıdaki linklerde arkadaşlar....

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
adrese tıklayarak resimlere bakabilirsiniz..

https://imageshack.com/i/ey7sXRPWj

https://imageshack.com/i/iqdr0pIXp

https://imageshack.com/i/ezbflzrtj

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah cumaya bir kız için enterasan bir isim olmuş ama sağlık olsun :) Ben dişi olduğunu düşünüyorum.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Buse hanım başka bi fotoğraf daha yüklerseniz birde oradan bakalım.

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Resimler çok net değil mi zaten bana da dişi gibi geldi artık iniyo  babasyla yem kırıyo kereta ;)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
yem kırmaya başladıysa kafesten alın yavruyu geç kalırsanız anne yavruyu öldürebilir

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Arkadaşlar ayırdım başka kafese aldım bugün tam 1 aylık oldu ama biraz gözlemdledim yem yemiyo huzursuz kafeste kendini ordan oraya atyo anne babasını istiyo oraya koyuyorum mutlu oluyo annesi de tekrar yumurtladı npcm bn ya ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
daha önce yem kırdığını gördüyseniz sorun olmaz yemi yer yavruyu aldığınız kafeste tünek olmasın ve suyu deviremiyeceği kab ta kafesin içine koyun gerisini o halleder ayrıca belli aralıklarlada kuşun kursağını kontrol edin kursağında yem varmı bakın, ayrıca yem kırmayı öğrenene dek yem yerine dal darıda verebilirsiniz.

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Gökhan bey teşekkürler.. bugün babasyla kafesn altnda yemle uğraşıyordlar yemi ağzna alyo ama kırıyo mu blmym. Su içtğni gördm.. orda biraZ zaman geçiriyo babası ile sonra tkrar yuvaya gryo ama annesi huzursuz biraz sinirleniyo e ayrdm bugn başka kafese aldım yemi tabana koydm suyu da koydm drmuyo kafste çrpnyo bnde aldm tkrar anasınn yanına koydm biraz daha kalsn diye. Ayrıca entresan bi durum var babası yavryla çiftlşmeye çalşyo üstüne çkyo ;)))

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
söylemedi deme sen yavruyu başka kafese almazsan birkaç güne kadar yavrunun parçalanmış ve ölmüş vücudunu alırsın kafesten bu kuşlar sandığın kadar masum değiller, çiftleşmeye çalışmasıda enteresan değil yavru 1 kere yuvalıktan atladığı zaman anne ve aba onu yavrusu olarak görmez

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Aldm gökhan bey sağolun yem kırıyo canavar gibi sorn yok C:) cinsiyetine baktnz mı sizce nedir ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
cere yani burnunun biraz daha net resmini koyarsan daha iyi olur çünkü bir resimde erker başka bir resimde dişi gibi duruyor