Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 30 Ocak 2013 #1 Arkadaslar 1 cift yetiskin altuni sülün ariyorum.. elinde olan varsa tanıdık süs üreticileri tanıdıgı varsa yonlendirirse sevinirim.. saygılar
Arkadaslar 1 cift yetiskin altuni sülün ariyorum.. elinde olan varsa tanıdık süs üreticileri tanıdıgı varsa yonlendirirse sevinirim.. saygılar
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 30 Ocak 2013 #2 hayırdır üstad umarım bulursun hadi bakim sülüncümüzüde bulduk
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 30 Ocak 2013 #3 Karahan UZUN.' Alıntı: hayırdır üstad umarım bulursun hadi bakim sülüncümüzüde bulduk Genişletmek için tıkla ... yok kardesim sülün üretimine falan gecmiyorum değerli bi musterim istiyor illa istiyorum dedi tamam dedim bakalım bulursam beyenirsem onuda üretebilirim
Karahan UZUN.' Alıntı: hayırdır üstad umarım bulursun hadi bakim sülüncümüzüde bulduk Genişletmek için tıkla ... yok kardesim sülün üretimine falan gecmiyorum değerli bi musterim istiyor illa istiyorum dedi tamam dedim bakalım bulursam beyenirsem onuda üretebilirim
V Vedat ŞEN Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 1,085 Konum İstanbul Adı Vedat Soyadı ŞEN 30 Ocak 2013 #4 İnşallah tez zamanda bulursunuz..