1 ÇİFT CENNET VEYA SULTAN PAPAĞANI SATANLARA DUYURULUR

snakestyle

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
özel
MERHABALAR ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ BANA BİR ÇİFT YENİ CENNET VEYA SULTAN LAZIM İSTANBUL İÇİ MAKUL Bİ FİYATTAN SATAN ARKADAŞLAR BANA ULAŞSIN ŞİMDİDEN İLGİLENENLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
MERHABA;

DÜN TOPTANCIDAYDIM.KENDİM İÇİN HOLLANDA CİNSİ CENNET BAKTIM.ANCAK BANA TANE FİYATI 75 TL DEDİ.PAHALI GELDİĞİ İÇİN İLGİLENMEDİM.PAZAR GÜNÜ TEKRARDAN GİDECEĞİM.SİZDE PİYASAYI ARAŞTIRIN EĞER ÇİFTE 150 TL UYGUN DERSENİZ BİRÇİFT AYIRTIRIM.BEN BUNLARIN PİYASASINIDA BİLMEDİĞİM İÇİN BİŞEY SÖYLİYEMİYORUM.AKLINIZA YATAR İSE;
ZAFER AKTEMUR
536 685 34 38
İYİ AKŞAMLAR.

snakestyle

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
özel
Toptancının adet fiyatına 75 demesi bencede cok ama yine uygun fiyattan bulabirseniz almak isterim.. ilginiz içinde ayrıca tesekkür ederim

snakestyle

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
özel
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Benım bıldığım ıthalatcıda gecen hafta cennet ve sevda papağanlarına 45 Tl diyordu sultanlarda 60 Tl dedi bılgınız olsun.
60 tl den sultan alabilirim 2 tane eş olarak eğer sizde bana yardımcı olursanız sevinirim 60 TL uygun benim için teşekkür ederim ilgi ve alakanıza.

hulusi

Yeni Üyemiz
Adı
Hulusi
Soyadı
ERMİŞ
1 çift şeftali yüz yeşil sevda papağanım var.Muhabbetkuşlarının arasında pek rahat edemediler.Yuva yapıyorlar,iyi anlaşıyorlar,sevda papağanı düşünürseniz irtibata geçerim.Selamlar.

snakestyle

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
özel
hulusi' Alıntı:
1 çift şeftali yüz yeşil sevda papağanım var.Muhabbetkuşlarının arasında pek rahat edemediler.Yuva yapıyorlar,iyi anlaşıyorlar,sevda papağanı düşünürseniz irtibata geçerim.Selamlar.
Bana özelden kuş hakkında ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim sevda papağanıda olabilir..

snakestyle

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
özel
admin konuyu kitlermisin ben 1 çift sultan buldum bizim semti gez dolaş sonunda 1 toptancı buldum oda baya yardımcı oldu..