1 çift Jumbo almak istiyorum.

mehmet02sevim

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
SEVİN
Iyi aksamlar  1 çift show Jumbo almak istiyorum.
Yerim gaziantep ,öğrenciyim evde hobi olarak baktığım 2 çift çek. Muhabbet kuşlarinin yavrularini satarak biriktirdigim parayla almak istiyorum.  Fiyat noktasinda özelden mesaj atarsaniz sevinirim.
Üslubta hata ettiysem affola.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mehmet SEVİM' Alıntı:
Iyi aksamlar  1 çift show Jumbo almak istiyorum.
Yerim gaziantep ,öğrenciyim evde hobi olarak baktığım 2 çift çek. Muhabbet kuşlarinin yavrularini satarak biriktirdigim parayla almak istiyorum.  Fiyat noktasinda özelden mesaj atarsaniz sevinirim.
Üslubta hata ettiysem affola.
mehmet abi konu ile alakasiz kusura bakma bir sorum olucak benim 1 çiftim var uremiyorlar yanlarına 1 çift daha aksam faydasi olur mu abi konu ila alakasiz kusura bakma abi

mehmet02sevim

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
SEVİN
Deniz YILMAZ...' Alıntı:
mehmet abi konu ile alakasiz kusura bakma bir sorum olucak benim 1 çiftim var uremiyorlar yanlarına 1 çift daha aksam faydasi olur mu abi konu ila alakasiz kusura bakma abi
Vallahi kardeşim ben de tek çift aldığım da uremedi daha sonra bir çift daha aldim ve kafesin etrafini tamamen kapattım. Birde zaman ayarli ışık taktim 2ay sonra uremeye başladılar 9 ay oldu bir çift 4. Kuluckasinda digeri de 2.kuluckasinda.

mysticc

Yeni Üyemiz
Adı
haluk
Soyadı
çetin
Gaziantep'te show jumboyla ugrasan pek yok heralde. Olanlarda satış amaclı değil.  Sehir dışından getirtmen gerekecek büyük ihtimalle.  Ama bulursan bana da haber ver uygun olursa ben de almayı düşünüyorum.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mehmet SEVİM' Alıntı:
Vallahi kardeşim ben de tek çift aldığım da uremedi daha sonra bir çift daha aldim ve kafesin etrafini tamamen kapattım. Birde zaman ayarli ışık taktim 2ay sonra uremeye başladılar 9 ay oldu bir çift 4. Kuluckasinda digeri de 2.kuluckasinda.
peki saol abi en yakin zamanda 1 çift daha alicam :)

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
sahin gungor abi var ankarada sitelerde cok guzel vasifli kuslari var

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
sahin gungor abi var ankarada sitelerde cok guzel vasifli kuslari var
hüseyin, arkadaş öğrenciyim demiş şahin güngördeki 1 takım jumbo fiyatınıda söyle istersen arkadaş arayınca şok olmasın  smileki

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
İstanbulda olsan ben sana çift yavru ne istersen ithalatci fiyatina hazir oturmuş saglikli kus verirdim ama antep nere istanbul nere. Gönder desen buradan izmite kus gondermisligim yok antepe nasil gondereyim. Facebooktan bi bak bakalim ilanlara geçenlerde gözüme takilmisti adanadan falan satilik kuşlar vardi.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
adıyamanda bır arkadaşımda vardı satmadıysa sıze yardımcı olur. adını ve numarasını vereyım bır arayın ıstersenız.

MESUT TURAN 0533 363 3433

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
hüseyin, arkadaş öğrenciyim demiş şahin güngördeki 1 takım jumbo fiyatınıda söyle istersen arkadaş arayınca şok olmasın  smileki
:p