1 çift muhabbet kuşumun sorunu!!

kozyurt

Yeni Üyemiz
Adı
furkan kerem
Soyadı
özyurt
herkese iyi günler .1 çift muhabbet kuşum var. erişkinde oldular. birbirlerine kur felen yapıyolar. birbirlerinin ağızlarına kusuyorlar ama bir türlü yuvaya girmiyolar, çiftleşmiyolar. yuvaya girmeleri ve çiftleşmeleri için ne yapmam lazım... şimdiden teşekkürler...

(YUVAYA GİRMELERİ VE ÇİFTLEŞMELERİ İÇİN NELER YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN)  crazy confusedtw

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
Günaydın,benimde aynı şekilde bir birlerine yem kusuyorlar anlaşmalarında problem yok hatta yuvaya girip çıkmaya başlamışlardı beraber yuvada uyuduklarını bile gördüm sabah kalktığımda,ancak dişi kuşun tüye girmesi sonucu bütün yavru planları ileri bir tarihe alındığı her hallerinden belli  C:) umarım tüye girdi diye yuvalığa girip çıkmayı bırakmıştır çünkü artık yavru almak istiyorum taktir edersiniz ki,herkese abilerime kardeşlerime hayırlı bol üretimler

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
tek beslenilen çiftler çok zor çifleşiyor egerki yanında başka çiftler olsa çok cabuk cifleşirler çünkü bu kuşlar sürü halinde yaşıyorlar ama sabırlı olmaya devam et karşılıgını alacaksın

EnquiRe

Üyemiz
Adı
ÖzGe
Soyadı
SUSUR
F.Kerem ÖZYURT' Alıntı:
herkese iyi günler .1 çift muhabbet kuşum var. erişkinde oldular. birbirlerine kur felen yapıyolar. birbirlerinin ağızlarına kusuyorlar ama bir türlü yuvaya girmiyolar, çiftleşmiyolar. yuvaya girmeleri ve çiftleşmeleri için ne yapmam lazım... şimdiden teşekkürler...

(YUVAYA GİRMELERİ VE ÇİFTLEŞMELERİ İÇİN NELER YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN)  crazy confusedtw
verdiğin yeme nijer tohumu ekleyebilirsin..

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
aynı dert bendede var benim kuşlarda inşallah çiftleşir sabırla bekliyorum ama forumdaki ustaların dediği gibi en azz 1 çift kuş daha almamız lazım