1 ERKEK İNGİLİZ Almak İstiyorum

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Elimde Dişi İngiliz Bir Albino Var Hediye Geldi Erkeğim Yok Lanet Olsunki Bu Blunduğum İlde Altın Değerinde Kuş Satıyorlar Ve Burdan Almamaya Karar Verdim.

Siirt İlinde ikamedgah Ediyorum.Gerekirser Diyarbakıra Gelebilirim.

Uygun Olan Arkadaşlar Haber Verirse Almak İsterim Fiyatlarınıda Yazarlarsa.

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
kardeş keşke yardımcı olabilseydim . bence size yardımcı olacak biri çıkmazsa diyarbakıra gelebildiğinizde gelip gezip bulabilirsin hem bağlar Dörtyol kuşçular sokağında hemde petshoplarda war ama şayet gelirsen bağlar 4 yola gitmeni tavsiye ederim petshoplara oranla daha uygun oluyor

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Hocam bir bilsem Kuşçular bilgisiz insanları gördüklerinde bilgisizliğinden yararlanıp işe yaramayan kuş veriyorlar.

Ben Diyarbakıra gelip sonuçsuz kalmak istemiyorum. Elimde bir kuş mevcut öyle görünüyorki bu kuşu satacağım çünkü  20 erkek kuşun arasına salmaya bıraktım hiçbirini beğenmedi erkek beğenmedi ya :)

bu kuşu satıp 1 çift alacağım gibi.

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Mert BUTAY' Alıntı:
Hocam bir bilsem Kuşçular bilgisiz insanları gördüklerinde bilgisizliğinden yararlanıp işe yaramayan kuş veriyorlar.

Ben Diyarbakıra gelip sonuçsuz kalmak istemiyorum. Elimde bir kuş mevcut öyle görünüyorki bu kuşu satacağım çünkü  20 erkek kuşun arasına salmaya bıraktım hiçbirini beğenmedi erkek beğenmedi ya :)

bu kuşu satıp 1 çift alacağım gibi.
site üzerinde inşallah bulursun . dişin çok güzel  kendine göre koca bulamaması normal  ;D  satma bana kalırsa kuşun güzel ve kızışgın bir çift kuş alırsın onunda sorunları oluyor örneğin üretimhanelerde çoklu kuş ortamındaki çiftten yavru alınıyor aynı çift sendeyken bir çift olduğu için yapmıyor yani sürü psikolojisi tabi bu şans işi bi yerde. ama şayet istediğin erkek kuşu bulamazsan bir dişi bir erkek yawru al sende büyüsün sonra çifte at derim yine karar senin  ;D

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yardımcı olabilirim de, hem cok guzel olsun hem cok ucuz bir kus malesef bulamazsınız.. bulsanızda o kustan bisi cıkmaz..

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
katılıyorum Behzat abi.
Ayrıca Bağlar dörtyoldaki kuşlar bayağı uygun ama genellikle bitli pireli falan oluyorlar. dikkat edin.