Elimde fazladan 3 dişi var hepsi tutsa hepsini bu şekilde yaparım ama maalesef bu şekilde tutturmak şans işi şansımı denemek stiyorum deyip kafese atarsınız kuşları ama akşama erkegi ölü bulabilirsinizcihan aytan' Alıntı:ya bu durum benimde kafama takılıyordu bir kaç gündür çifleri 2 dişili yapsak ne olur diye demekki olabiliyor bir takımı bu şekile döndürsekmi acaba !...
Aynen Katılıyorum..Engin.K' Alıntı:Elimde fazladan 3 dişi var hepsi tutsa hepsini bu şekilde yaparım ama maalesef bu şekilde tutturmak şans işi şansımı denemek stiyorum deyip kafese atarsınız kuşları ama akşama erkegi ölü bulabilirsiniz
+ 1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Aynen Katılıyorum..
Üretim biraz biraz da kumar. Bir kafese 2 kuş koyuyoruz bir süre sonra 10 kuş oluyor yahut sadece 1..
Üretimde riske yer yoktur..
Hangi kuşun ne zaman ne yapacağını bilemeyiz..
bir yandan da güzel bir taşla iki kuşömer adam' Alıntı:bi ara bende yapmıştım bu şekilde bir şey yapma sebebim erkek çok aşırı kızgındı ya dişiyi rahat burakmıyordu yada yavrularla çiftleşmeye çalışıyordu bir abime danışdığımda , dişin uysalsa yanına uysal bir dişi daha al demişti ve bende öyle yaptım sonuç harika oldu ama aynı şeyi bi dahada tutturamadım ama her zaman kinci dişiden diğerine nazaran hep az yavru veriyordu 1.den 5-6 yavru 2.den 3-4 yavru