1 nisan şakası

tolga1903

Yeni Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
eker
merhabalar 1 nisan günü şaka gibi bir olay yaşadım ve 6. katta oturdugum evimin penceresine bir muhabbet kuşu geldi =D (etrafa sordum henüz bir sahibi çıkmadı) ürkütmeden pencereyi açıp ayna ve salatalık kabuğuyla içeri almaya çalıştım ve parmağımı uzatınca atlayıverdi sonra o heyecanla gittim kafes ve yem aldım sanırım bir kaç gündür dışardaymış diye düşünüyorum su ve yeme resmen saldırdı mubişim çok acıkmış yorulmuş bir gün deliksiz uyudu diyebilirim eve ve bana çabuk alıştı kafama bile tüneyip pisledi sağolsun :D cinsi yaşı nedir bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler sahibi çıkmaz ise bir de erkek almayı düşünüyorum cinsine göre 

Ekli dosyalar

• 86.6 KB Görüntüleme: 286
  • 76.6 KB Görüntüleme: 307

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Merhaba Tolga kardeş öncelikle foruma hoş geldiniz
kuşunuz hazır eşe atılabilecek bir dişi bizim yerli dediğimiz kuşlardan yaşı takriben 10-12 aylık yanına bir erkek alıp üretebilirsiniz güle güle besleyin

tolga1903

Yeni Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
eker
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Merhaba Tolga kardeş öncelikle foruma hoş geldiniz
kuşunuz hazır eşe atılabilecek bir dişi bizim yerli dediğimiz kuşlardan yaşı takriben 10-12 aylık yanına bir erkek alıp üretebilirsiniz güle güle besleyin
hoşbuldum =) çok teşekkürler selahattin bey belki buradan uygun bir erkek eşte bulabilirim keşif aşamasındayım harika bir site emeği geçen herkesi tebrik ederim