1 yaşındakı kuşta yem kırma sorunu

osehmi

Yeni Üyemiz
Adı
osman
Soyadı
karip
üç ay önce aldıgım dişi kuşum ortalama 1 yaşında son zamanlarda baya zayıfladı yeme karşı ilgisi yok geçen dikkat ettim yemi kıramıyor agzına alıyo geveliyo düşürüyo yemi bitek aspur u kırıyo oda çokaz miktarda tüketiyo

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kanarya yemi alın içinde aspur oaranı fazla önce onu verin azar azar diğer yemle karıştırın  3 ay içinde tamamını muhabbet yemi yapın mutlaka yer geldiği yerde aspura alışmıştır

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
genelde ingiliz kuşlara aspur veriyorlar kuşun fotoğrafını eklerseniz yardım edenler artacaktır

osehmi

Yeni Üyemiz
Adı
osman
Soyadı
karip
hocam kuşu aldıgımda bisorun yoktu çok güzel yem yiyordu dediyim gibi sonzamanlarda zayıfladı dıkkat ettim yemi kıramıyo gagasındamı bi puroblem oluştu hayvan zayıflıyo mama veriyom ama nereye kadar

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kuşun gagasının ve genel kursak kısmının fotoğraflarını eklerseniz yardımcı olacak arkadaşalar olacaktır bildiğiniz veteriner varsa eğer götürün derim hocam allah yardımcınız olsun.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Geçmiş olsun . Kuşun gagasını kontrol edin uzama falan var mı diye . Dışkı rengi açık yeşil veya sulu mu kontrol dedim büyük ihtimalle kuş rahatsızdır. Siz vitamin mama takviyesi yapın

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Geçmiş olsun . Kuşun gagasını kontrol edin uzama falan var mı diye . Dışkı rengi açık yeşil veya sulu mu kontrol dedim büyük ihtimalle kuş rahatsızdır. Siz vitamin mama takviyesi yapın

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Fatih MANSIZ' Alıntı:

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      1 yaşındaki kuşta, yem kıramama gibi bir sorun olmamalı. Forumda kuruma hastalığıyla ilgili bir araştırma yapmanızı öneririm. Selamlar.

osehmi

Yeni Üyemiz
Adı
osman
Soyadı
karip
bu gün kıraker astım gene aynı agzına alıyo geveliyo atıyo  gagasına baktım bi sıkıntı yok gibi vitamin veya iştah açıcı olarak  hangisini önerirsiniz

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuş halsiz bir şekilde tüylerini kabartıp bir köşede duruyormu?yem yememesi hayra alamet değil ben kurumadan şüpheleniyorum ki inşallah değildir kuşu elinize alıp göğüs kemiğine elinizle bakın bıçak gibi incelmişmi

osehmi

Yeni Üyemiz
Adı
osman
Soyadı
karip
öyle biköşede durup tüylerini kabartmıyor aşırı halsızde deyil elini kafese koyunca saga sola kaçıyo ama günden güne zayıflıyo gögüs kemigine baktım sivrilmiştiama hastalıktanmı zayıflıktanmı bilemiyorum