10 kg yem arıyorum

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Arkadaşlar merhaba
siteden daha önce bravo karışık muhabbet yemi aldım 25 kg ancak yaklaşık 8-9 ay da ancak bitirebildim yarısını da kuzenime vererek tabi 4 çift kadar kuşum var bu yüzden 5-10 kiloluk uygun fiyatlı yem işimi görür diye düşündüm. Burada açık yem satanların çoğu tozlu yada uzun süredir beklemiş olduğu için almak istemedim. belki siteden yardımcı olabilecek biri olabilir diye yazmak istedim.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba arkadaşım siteden yem arıyorsun ama hangi şehirdesin hangi ilçedesin şimdi misal ben kocaelideyim başkası denizlide siz nerde aradıınızı belirtiniz aradığınızı bulursunuz inşaallah....

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
Bu konu beni de ilgilendiriyor. Az kus besleyenler icin 25 kiloluk yem sikinti. 10 kg yem yollayacak satacak varsa bende alayim

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
SADECE AK DARI İSTERSEN KILOSUNU 2 LIRADAN GONDEREBILIRIM ANLAŞMALI KARGOM VARDIR

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bendede vividin karışık muhabbet yemi var benimde 2 çiftim var 25 kg fazla olucak isteyene bende 10 kg yollarım :) ş.urfa viranşehirdeyim.

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
kusura bakmayın ben profilde görünüyor sanıyordum.
Diyarbakır merkezdeyim yakında olanlar olursa çok daha iyi olur.
Teşekkür ederim

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
arada bana da yardımcı olacak arkadaş olursa sevinirim. elinde 10 kg kadar karışık temiz iyi yem ama .

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Beyazdegirmende 5 kg lik paketler var.arayan olursa oradan da bakabilirim.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
arkadaslar bende Ankaradayım 3 çift kuşum var.2 çiftimin yavrularıda Allah izin verirse çıkacak gibi.Banada 10 Kg yem lazım.Ankara dan yem satan varsa alabilirim.

Konuyu açan arkadasın dediği gibi yemler acıkta satılan yemler tozlu, bazende bayat olabiliyor.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Doğan YILMAZ' Alıntı:
arkadaslar bende Ankaradayım 3 çift kuşum var.2 çiftimin yavrularıda Allah izin verirse çıkacak gibi.Banada 10 Kg yem lazım.Ankara dan yem satan varsa alabilirim.

Konuyu açan arkadasın dediği gibi yemler acıkta satılan yemler tozlu, bazende bayat olabiliyor.
BENDE SADECE AK DARI VAR İSTERSEN VEREBILIRIM

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
abilerim tekrar merhaba
kuşlarım çoğaldığından 10 kilo yem çabucak bitti şimdi bi 10 kilo kadar daha almak istiyorum elinde olan varsa yazar yada özelden ulaşırsa sevinirim

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
İstanbul - Avcılar'da olanlara kendi çuvalımdan bölebilirim. Özelden irtibat kurabilirsiniz.