??? :(

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
herkese merhabalar, henüz 2 haftalık 3 yavrudan birinin kafa ve kanat tüylerini yolunmuş ve kafasınında çok azda olsa kanamış olarak buldum yuvada, annesi mi dövmüştür sizce, devam ederse ne yapmalıyım? teşekkürler... (diğer yavrular gayet iyi durumda )

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Mrb.Anne veya baba yapmış olabilir.Kuşları takip edin hangisi daha çok yavrulara bakıyorsa onu kafeste bırakabilirsiniz.Diğerini kafesten almanızı öneririm.Bazı kuşlar stres,kıskançlık yüzünden bunu yapabiliyor.

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Ebru hanım, resim yükleyebilirseniz uzman arkadaşlar daha rahat yorum da bulunabileceklerdir,
Saygılarımla

emrahim54

Yeni Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
DEDE
Ebru hanım benimde du durum başıma geldi 1 seferde malesef kuşumu kurtaramadım 2ci geldiğinde anneyi yuvadan aldım baba büyüttü yavruları.

mksarikaya

Üyemiz
kanı goren en uysal ebeveyn bile vampirleşiyor, düşünmeden yuvadan alıp tek besleyin yem kıramıyorsa elle besleyin, diğer yavruların yanına koyarsanız onlarda vampir davranışlar sergileyecektir. Tecrübe ile sabittir

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Catasol temin edin 5 gün boyunca suluğuna uygulayın sorununuzu aşacaksınız. geçmiş olsun

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
No pick adında sprey bir ilaç var. Orlüx firmasının ürettiği. Petşoplarda bulabilirsen kesin çözüm verir. Yavrunun üzerine sıkıyorsun anne yada baba bir daha yavrunun tüyünü yiyemiyor

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
No pick adında sprey bir ilaç var. Orlüx firmasının ürettiği. Petşoplarda bulabilirsen kesin çözüm verir. Yavrunun üzerine sıkıyorsun anne yada baba bir daha yavrunun tüyünü yiyemiyor
Kesin çözümdür.Katılıyorum üstad...

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Hepinize çok teşekkür ediyorum... 1. kuluçkasında yaşamamıştık böyle bir problem bu 2 kuluçkası, umarım hırpalamaya devam etmezler şimdilik sakin görünüyorlar, takip edip tavsiyelerinizi uygulayacağım, iyi akşamlar...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Şahin bey paylaşım güzel, Teşekkürler...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kanayan yere dikkat etmeniz lazım.. eger dövmüşseler kan tadını almıştır ve her zaman yavrularıı dövecektir. bunu iyi takip etmeniz lazım.. dövmemişse sadece tüy yolma ise b12 vitamini ve mineral eksikliginden dolayıdır.. catasol % 10 agızdan sabah aksam birer damla 5 gun verirseniz.. eger catasol kullandıktan sonra yine tüy yolmaya devam ederseler bunu huy edinmisler demektir. o zamanda şahin bey dostumuzun dedigi ilacı temin etmeniz lazım.. gecmis olsun..

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
bu spreyi nerde bulabiliriz ben internette aradım birtürlü bulamadım.birde kullanıp sonuç alan varmı arkadaşlar.

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Yavruları ilkönce besliyor, beslemesi bittikten sonra tüylerini yolmaya ve kanatmaya çalışıyor, bacak eklem yerlerini kanat eklem yerlerini kanatmış hep, gözlemleyip beslemesi biter bitmez yuvaya içten bir kapak yaptım onu kapatıyorum, ona da çok sinirleniyor ancak elle beslemekten daha iyidir çünkü elle beslemek çok zormuş, kursakları dolmuyor hiç annenin beslediği gibi. Bir de acaba bir sonraki kuluçkasında da aynı problemi yaşarmıyız bu dönemi atlatsak bile ? Şimdiden teşekkürler...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ebru KOÇ' Alıntı:
Yavruları ilkönce besliyor, beslemesi bittikten sonra tüylerini yolmaya ve kanatmaya çalışıyor, bacak eklem yerlerini kanat eklem yerlerini kanatmış hep, gözlemleyip beslemesi biter bitmez yuvaya içten bir kapak yaptım onu kapatıyorum, ona da çok sinirleniyor ancak elle beslemekten daha iyidir çünkü elle beslemek çok zormuş, kursakları dolmuyor hiç annenin beslediği gibi. Bir de acaba bir sonraki kuluçkasında da aynı problemi yaşarmıyız bu dönemi atlatsak bile ? Şimdiden teşekkürler...
catasol % 10 kullandıktan sonra eger devam ederse huy edinmiştir demektir..

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
hangisinin dövdüğne dikkat edin büyük ihtimal dişi dövmüştür baba tek başına bakar

mitko

Üyemiz
Adı
mümin
Soyadı
aldemir
gecmıs olsun ebru hanım bende sıze farklı bısey soylıyeyım kuslarınızın kulucka donemlerını yavru bakmalarını ıyı takıp edın ıkıncı kulucka ve yavru buyutmedede aynı sorun devam ederse dısınızı yada erkegınızı hangısı dovuyorsa elden cıkarın cunku kafa ve sırt tuyu yolan kus kanı bozuk kustur tedavısı yoktur malesef.