120*50*40 SHOW JUMBO İLE TAKASLI MOBILYALI TANK

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ARKADAŞLAR TAKRİBEN 11 AYDIR KULLANIYORUM HERHANGİ BİR ÇIZIK YADA DEFORMASYONU YOK YERİNDE GELİP GORUP ALABİLİRSİNİZ......SADECE VE SADECE  AKVARYUM FİYATINI KARŞILAYA BİLECEĞİNE İNANDIĞIM  SHOW JUMBO İLE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM VE YAHUT 250 TL OLABİLİR...SONUCTA SHOW  JUMBO YAVRUSU ALACAĞIM GURAY ABİME RAKİBİM  :):):):):)  C:) C:) C:) C:) C:)  TELEFON VEYA ÖZEL MESAJDAN ULAŞABİLİRSİNİZ......
Minjiang MJ UV-2600 Dış filtre  200 TL (250 TL ALMISTIM  2013 12. AYA KADAR GARANTISI VAR)  ....
39 ADET KARIŞIK ÇİKLET MEVCUTTUR ONLARA İSE  130 TL DİR....

ISIKLANDRIMADA  KULLANDIGIM  LED LERİ HENUZ BİR HAFTALIK...

ÇAM SİLECEĞİ  15 TL..

DIŞ HAVA MOTORU  5 TL..

ISITICI CELİK MUHAFAZALI  35 TL.. KISACASI KELEPİR

BALIKLAR DAHİL TAM TAKIM SET HALİNDE  500 TL VEYA BİR ÇİFT  SHOW JUMBO İLE TAKASLIDIR......AKVARYUM VE EKİPMANLARINI AYRI AYRI SATIN ALABİLİRSİNİZDE...

SAYGILARIMLA KARAHAN UZUN

GÖZTEPE MAH / BAĞCILAR/İSTANBUL  0506 366 15 13

Mehmet HANÇER

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Hançer
Hayırlı satışlar. Benimde aklımda aynı şey var. Hemen hemen aynı ölçülerde akvaryumum var. Takas yada satışını yaparak muhabbet kuşuna çevirsemmi diye düşünüyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mehmet HANÇER  Habil TANTA  Faruk ŞANLI  Salih ÖZDEMİR  güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun....konu günceldir elbette biri bir şekilde yardımcı olacaktır  :)  akvaryumum ihtişamı var evimin en güzel köşesi  :) gece kırkbes dakka kesın izler oyle yatarım terapi gibi....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
S.Burak YAVAŞ  cok sağulunuz.....heyecanla beklemekteyim mubişim olacak diye..daha önceden beslemistim yavru almıstım epey oldu kuş bakmayalı....inşallah bulucağım...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Cihan AYTAN Halil İbrahim ÇABUK  iyi niyet dilekleriniz için çok sağolun...

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Hayırlısı olsun aradığınızı bulursunuz inşAllah.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
300 tl gibi bi fiyata show jumbo takım bulursun diye düşünüyorum.. bu akvaryumun üstüne para almalısın :))

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sağol kardeşim  haklısınız lakın SHOW jumbodan SHOW JUMBO ya fark var  kardeşim yazdıgım gibi akvaryum degerıne ınandıgım show jumboyla takasa gireceğim...