15 TAKIM SHOW JUMBO KONYA

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ARA ARA YENİ TAKIMLAR EKLEYEREK ÜRETİME DEVAM ETMEKTEYİM BUGUN İTİBARİYLE 4 DİŞİ 1 ERKEK JUMBOM DAHA AİLEYE KATILDI RESİMLERİ KISMETSE KISA SÜREDE SİZLERLE PAYLAŞACAGIM ZAFER KARDEŞİMEDE GÖSTERDİGİ İLGİDEN DOLAYI TŞK EDERİM 5 KUŞU ONDAN ALDIM MAŞALLAH BUGÜN İTİBARİYLE SAĞ SALİM TESLİM ALDIM...

KÜMESİMDE
SATILMIS ERBEN (EMEĞİ COKTUR TŞK BİR BORÇ BİLİRİM BİR ÇOK ÇİFTİM KENDİSİNE AİTTİR)
NURETTİN KIR ( CANI GÖNÜLDEN BİR ARKADAŞ 1 ÇİFTİM NURETTİN ABİMDEN TŞK.)
MÜRSEL ABİ (OKADAR KUŞTAN SADECE 1 CİFTİ SAĞLAM CIKTI O YÜZDEN TŞK ETMİYORUM)
MESUT TOYDEMİR( 1 ÇİFT JUMBO TŞK GERCİ KUŞ AYIRMADI BİZE AMA NASİP)
ZAFER ARICI( 5 KUŞ JUMBO)
TUNCAY GÖÇTÜ( 1 ÇİFT EŞLİ 1 DİŞİ TŞK EDERİM)
AYRIYETEN BURSADAN SALİH KARDEŞİME ÇOK TŞK EDERİM FİKİRLERİ İÇİN

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
hayırlı olsun abi senin gibi sözünde duran dürüst abime yardımcı olabildiysem ne mutlu...

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
dostum benim aynı kulvarların adamıyız ama şu bir gerçek o kuşlardan yavruları hakkıyla fazlasıyla hak ediyorsun inşallah sıkıntısız hep istediğin şekilde gelişir herşey senin gibi birini tanıdığım için bu camiada kendimi şanslı olarak adlediyorum.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
dostum benim aynı kulvarların adamıyız ama şu bir gerçek o kuşlardan yavruları hakkıyla fazlasıyla hak ediyorsun inşallah sıkıntısız hep istediğin şekilde gelişir herşey senin gibi birini tanıdığım için bu camiada kendimi şanslı olarak adlediyorum.
arkadaşlar hepinize tşk bu forum sayesinde epey yol kattettik ama daha bitmedi inş...
bazen sıkıntılı zamnlarda insan pes eder gibi oluyor ama inş hepsini üstesinden geliriz iyikide jumboya başlamısım tekrar tşk salih

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı yavrular alırsınız

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Arkadaslar benım bu jumbo kuslara cok param,emegım ve zamanım gıttı ama bır turlu yavru alamıyorum,toplamda 7 cıft kusum var,dayanamadım en son gıttım yumurtlams cıft aldım ama onlarda bos cıktı gercı sımdı yenıden yumurtlamıs ama.Bu kusların yerlılerden farkı ne dır neden bu kadar zor bu hayvanların es tutması,yumurta yapması cok zor,yurt dısından gelenlerın kısırlastırılması sehır efsanesımıdır(ben ınanmıyorum),forumu sureklı okuyorum sızın yaptıklarınızı uygulamaya calısıyorum,Baktım kı olmuyor,gecen bır show jombo erkekle yerlı dısıyı es yaptım suan da 3 kırma yavrum var.Ama bır turlu jombo yavru almak kısmet olmadı,yerlıden cok daha fazla sabır gereklı anlasılan.Herkese verımlı uretımler dılerım.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
ben teşekkür ederim kardeşim.verdiğim kuşların hayrını gör İnşallah.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun. Bol verimli üretimler inşaallah