15 Tlden

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Burak AKKUŞ' Alıntı:
15 Tl den 13 adet muhabbet kuşu alinir İst
demek ucuz mal alacak kadar zenginsin ! üretime başlamak istiyorsan kaliteli ve sağlıklı kuşlarla başlaman tavsiyesinde bulunacam. 13 almada 8 tane al ama güzel kuş olsun elinde. diğer türlü çok pişman olma ihtimalin var. (ÖNERi)

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Soner beye katılıyorum bizim türk milleti ucuz kuş alıp güzel verim alcagını düşünüyor ama şu lafı boşa dememişler yani ucuz etin yahnisi olmaz diye deme ya:)

(öneri)

güzel ve kaliteli kuş al 25 den al ama adam gibi adam kuş al 8 tane:) iri güzel cins

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Tamam Sizi dinliyorum 25 tldn 8 Adt kuş alinir

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
ama herkesden de  alınmaz bununda bılgısını vereyım nerden oturuyorsan forumdan arastır o bolgedekı abılerımız ve kardeslerımızle ırtıbata gecıp bızzat gorerek all

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Tamam Sizi dinliyorum 25 tldn 8 Adt kuş alinir
Burakcım bu şekildede olmaz buseferde 15 tl lik kuşları sana 25 tlden verirler. Yakın çevredeki üretim yapan arkadaşlarla iletişime geçip senin onlara ulaşman olacaktır.  Soracaksın ne kadardan yavru yada damızlık kuşları vereceğini söylediği fiyattanda az buçuk pazarlıkla bu işi tamamlaman. hadi kolay gele

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Abi cevaplar için allah razı olsun ben çift olarak biraz baktımda 70  e de var 140 kada  bide ben bu 8 kusu bi araya
bi araya koysam kendleri eşlerini secşe olurmu bi zarari olurmu

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Soner abi damızlık muhabbet kuşunu ne kadardan alabilirim tahmnen yer ist