1500 muhabbet ile 60m2 de tek başına

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Türkiye'de bu amcadan daha berbat koşullarda Sevgi için değilde para için üretim yapanlar var. Adamlar kuşları belirli sayılarda toplamış kafeslere Türkiye'de olsa 15oo kuş için baya az bir kafes kullanılırdı sanırım :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Canan NUMAN' Alıntı:
60 m2 yerimiz olsa  daha tertiplisini yapardık. Bu nedir ki saldım çayıra mevlam kayıra.
Temizlik nasıl yapılıyor içeride Ozan jenarotörü var diyelim.
1 kuş kaç gram çarp 1500 adet ile kaç kilo çıkıyor. Koyun kilosu kadar vardır herhalde Eh o zaman dışkısı nedir. Her yer engebeli temizlerken buharla temizlense Paklanmaz bence.
Janbon benimde aklıma geldi ama katkı maddesi sıkıntı olmazmı acaba?
Ayrıca o kepçe kiminin kafasına kiminin yüzüne ASLA bu şekilde yakalamam Bekle gece olsun topla BU MUDUR İLERİ ÜRETİM Ben BEĞENMEDİM.
alkisd alkisd alkisd  DOĞRU TESPİT

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bu zavalli Adam tesadüf ile 1 ku$ buluyor, eve aliyor, ve yalniz kalmasin diye yanina birde 1 arkada$ aliyor, ... ve yine aliyor, ve yine aliyor, ... ve ku$lara yavruluk yuvalar alip birazda bebek sevim derken bu ku$lar ürüyor, ...

Taki kom$ulardan $ikayet üzerine yetkililer gelene kadar adam bunlari bilincsiz 1 $ekilde besliyor, ...

Etrafa a$iri ses ve koku yayilmasa dahada üriyecekler, de, ... zavalli adami birtürlü birakamadigi ku$lardan kurtariyorlar, ... hayvan barinma yurtlarina vesayre, ...

Adama ceza filan verilmedi, aksine, sonucunu dü$ünemedigi bir dert`ten kurtuldu, ... üzülse bile, ... evin hali ortada, ...

Adamada yazik, ku$larada, evede, kom$ularada, ev sahibinede, ku$lari topliyan vetrenerlerede, ... ruh hastasi garip 1 insanin eseri, ...
Pislik icinde hem kendi ya$iyordu, hemde ku$lari barindiriyordu, ve ne bulduysa onu yediriyordu, ... ibret olsun Avrupanin göbeginden !

Herkese Saygilar

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
arkadaşlar biz kuşların ağzına bakıyoz ne yerler diye .... haftalık temizlik dezenfekte falan filan bu nasıl üretim hane .... anladım bu kuşlar pislikte daha güzel ürüyolar herhalde

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Pis ortamlarda üretim olur, fakat pisligin derecesi mühim !
Dogada Plastik yemlik yok, suluk yok, ...

BAGI$IK sisteminin cali$mi$ olmasi iyidir, ... hic mikrop görmemi$ bedeni siz dü$ünün, ...

En ufak saldiriya bile kar$i koyamaz, ...
Her atlatilan hastalik bedeni daha saglikli kilar !

Bu konunun olayi yalnizliktan meydana gelen 1 ruh hastaligin eseridir !
Adam dahada cok, dahada cok diyerek ipin ucunu eline almadan elinden kaybetmi$ti, ... sonucu ortada, ...

Sonucta yumurta kabuguna giren bi$ekilde cikmi$, ... olay bu, ...
Memleketde ise o sicaklarda, ku$lari rant icin amac edenlere anca boykott yarar !

Ya adam gibi üretir, yada bu ilgisizlige kar$i tedbir alip ona göre hareket eder, ...

Herkesten üretici veya hayvansever olmaz, ... fakat bilmemekte ayip degil, ögrenmemek ayiptir benim bildigime göre !

Olan zavalli yaratiklara olur, ... onlarada sonuc olarak yaziktir, günahtir, ...

Saygilar