16 EKİMDE OLACAK SEMİNERE ULAŞIM ....

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
YAKŞAMLAR ARKADAŞLAR  16 EKİMDE OLACAK SEMİNER YERİNE  TOPLU TAŞIMA ARAÇLARIYLA ULAŞIM NEREDEN YAKIN  ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLSAK  KADIKÖY EMİNÖNÜ TARAFINDAN MI  YADA YUKARDAN  G OSMAN PAŞA TARAFINDAN MI 500T YUKARDAN GİDİYOR TOPKAPI  ÖZETLE ANADOLU YAKASINDAN SEMİNER YERİNE GİDEN ARKADAŞLAR VARSA BURDAN PAYLAŞALIM Kİ DİĞER GELEÇEK ARKADAŞLARADA YARDIMCI OLMUŞ OLURUZ AVRUPA YAKAINDAN GELECEK ARKADAŞLARDA  BELİRTE BİLİR ORADAN HANGİ GÜZERGAH DAHA YAKIN OLUR HERKES BULUNDUĞU YAKAYI BELİRTİRSE ONA GÖRE FAYDASI OLUR MALUM HERKESİN ARACI YOK TOPLU TAŞIMLARI KULLANARAK GİDECEK BENİM GİBİ ARKADAŞLAR VARDIR YADA KENDİ ARACLARIYLA GİDECEK ARKADAŞLARDA YAKINLARINDAKİ  SEMİNERE GİDECEK DİGER ARKADAŞLARLA BURADAN İLETİŞİM KURUP  BERABER GİDEBİLİRİZ  ÖYLEDE OLUR YANİ OTOBÜSE VERECEMİZ PARAYI ARACI OLAN ARKADAŞA VERİRİZ 5 10 NEYSE ONUNDA BENZİN PARASI ÇIKMIŞ OLUR  SEMİNERE DE RAHAT RAHAT GİTMİŞ OLURUZ

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
daha keşif yapmaya giden olmadı sanırım  sonuç olarak buluşma yeri belli bakalım benimde niyetim bu hafata sonu gidip yeri görmek ulaşım nasıl kolay oluyor nerden daha yakın  gidilir yada giden arkadaşlarda burdan paylaşabilir yol tarif edebilir

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
eminönü daha mantıkl. eminönünden neredeyse kalkan bütün otobüsler saraçhaneden geçer. altgeçitte inip yukarı çıktınız mı ulaştınız zaten.
metrobüs ile gelecekler cevizlibağda inip sarı dolmuşla cvizlibağ-taksim dolmuşuyla saraçhaneden çıkınca inebilirler. taksimden gelecekler de yine en sık olan 35C ve 93C ye binip unkapanı ya da saraçhane durağında inebilirler.

bunlar dışında kendi arabasıyla gelecekler de internetten İMÇ, unkapanı diye aratsınlar yolu bulmakta daha kolay olur.

herkese kolay gelsin.

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
seminere toplu taşıma araçlarıyla gidecek  arkadaşlargalata köprüsünün yanında otobüs durakları var oradan hat nosu 35 olan eminönü koca mustafapaşa otobüsü direk resat nuri tiyatrosunun önünde duruyor  ve yaklaşık 10dakika sürmüyor haliç körüsünün yanındaki balık ekmek satan kayıkların yanında  otobüs duragından bugun ben gittim yeri gördüm toplu tasımayla gidecek arkadaşlarada bilgi vereyim dedim anadoluyakasından gidecek arkadaşlar burdan otobüs veya metroyla kadıköye ordan emin önü vapuruna binip eminönüne emin önüne geçince oradan haliç köprüsünün yanında balık ekmek satan kayıların bitimimde halk otobüsleri durakları var ordan hat nosu 35 olan kocamustafa paşa eminönü otobüsüne bini 5 dakika sonra reşat  nuri tiyatrosunun önündesiniz

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Aydın ÇELİKER' Alıntı:
seminere toplu taşıma araçlarıyla gidecek  arkadaşlar haliç köprüsünün yanında otobüs durakları var oradan hat nosu 35 olan eminönü koca mustafapaşa otobüsü direk resat nuri tiyatrosunun önünde duruyor  ve yaklaşık 10dakika sürmüyor haliç körüsünün yanındaki balık ekmek satan kayıkların yanında  otobüs duragından bugun ben gittim yeri gördüm toplu tasımayla gidecek arkadaşlarada bilgi vereyim dedim anadoluyakasından gidecek arkadaşlar burdan otobüs veya metroyla kadıköye ordan emin önü vapuruna binip eminönüne emin önüne geçince oradan haliç köprüsünün yanında balık ekmek satan kayıların bitimimde halk otobüsleri durakları var ordan hat nosu 35 olan kocamustafa paşa eminönü otobüsüne bini 5 dakika sonra reşat  nuri tiyatrosunun önündesiniz
galata köprüsü demek istediniz sanırım. dediğim gibi sadece 35 no için beklemeyin oradan kalkan otobüslerin çoğu geçiyor. sorun unkapanından geçiyor mu die. unkapanı durağında inin. üçüncü durak olması lazım.