17.10.2013 DEĞERLİ ABİM SN: YAVUZ ALPTEKİN ABİMİ BAYRAM ZİYARETİM

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
  BU HAFTA BENİM İÇİN  ÇOK DEĞERLİ OLAN YAVUZ ALPTEKİN  ABİMİ UZUN ARADAN SONRA  İLK KEZ ZİYARET EDEBİLDİM..
    ZİYARETİM SIRASINDA  KÜMESİNDEKİ İNANILMAZ DEĞİŞİMLERİ GÖZLEMLEDİM  SANIRIM ARTIK  BU  ÜLKEDE  AVRUPA STANDARTLARINI YAKALAYAN BİRİLERİ VAR NE DİYEYİM DARISI DOSTLAR BAŞINA..
    PEK FAZLA KARELER  ÇEKEMESEM  DE BİR KAÇ KARE ALABİLDİM... YALNIZ BENİM GÖREBİLDİKLERİMİ SİZİNDE GÖRMENİZİ KESİNLİKLE İSTER VE TAVSİYE  EDERİM...
    ALMANYA DAN GETİRMİŞ  OLDUĞU  JO MANNES  VE FLÖRİAN BÖCK  ŞAMPİYONLARINI GÖREBİLMEK NASİP  OLMADI  EVİNDE OLDUKLARI İÇİN SANIRIM  ABİM BU KONUDA  PEK  TİTİZ VE HASSAS LAKİN ŞUANDA MEVCUT  OLAN KANLAR BİLE  İNSANI MUTLU ETMEYE HATTA RÜYALARINA BİLE GİRMEYE YETTİ :)

DİLERİM  YENİİİ  ŞAMPİYONLARI GÖRMEK BANA NASİP OLACAKTIR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM..

NAZAR  DEVEYİ  ŞİŞEYE SOKAR DERLER İYİ Kİ  O DEĞERLİ  ŞAMPİYONLARI  GÖRMEDİM  VE  RESİM  ÇEKMEK NASİP OLMADI  AKSİ TAKTİRDE  İLK BENİM NAZARIM OLMAK ÜZERE :D  :D  KİM BİLİR KİMLERİN NAZARLARI DEĞERDİ :)  NE DİYEYİM RABBİM GÜN GELİR  HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH..

CANIM ABİM  BU YOLDA NE ÇEFALAR ÇEKTİĞİNİ İYİ BİLİYORUM  BU KADAR KISA SÜREDE ADINI TÜRKİYE KUŞ SEVERLERİNE DUYURMUŞ OLMAN  VE AVRUPA KALİTESİNİ  YAKALAMAN KESİNLİKLE BİR TESADÜF DEĞİL BU AZMİNLE  ÇOK DAHA  CİDDİ  İŞLERE  İMZA ATACAĞINI BİLİYORUM..     
    KÜMESİNE  KİMSELERİ  ALMADIĞINI VE SEÇİCİ OLDUĞU BİLDİĞİM İÇİN  BENİ KIRMAYIP BİR KEZ DAHA  KABUL ETTİĞİN  İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER ABİM...

İŞTE  HER ZİYARETİMDE  GERÇEKLEŞEN OLMAZSA OLMAZLARINDAN ÇİĞFKÖFTE  RİTÜELİMİZ  :D

ŞAMPİYONUM  BENİM  ALACAGIM BUNU SENDEN ABİM  :) :) :)

BU ARADA SHOW JUMBO DİYE NE DİYE MERAK EDEN VAR İSE BİR BAKSIN ANLAR :) 

BENİM  PAŞAM YAA  PAŞAMMMMMMMMMMM

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
yavuz kardeşim sen herşeyin en iyisine layıksın kırk bin değil kırk trilyon kere maşallah kuşlarına allahım emeklerini zayii etmesin inşallah kuşlarının tüylerince yavru alırsın inşallah bugüne kadar nasip olmadı ama bir gün muhakkak gelicem çayını suyunu içmeye hayırlı günler herkese thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
orada bende  olmak  isterim oktay abi  mutlaka banda haber veriniz çat kapıya  :)
Oktay AYKUT' Alıntı:
yavuz kardeşim sen herşeyin en iyisine layıksın kırk bin değil kırk trilyon kere maşallah kuşlarına allahım emeklerini zayii etmesin inşallah kuşlarının tüylerince yavru alırsın inşallah bugüne kadar nasip olmadı ama bir gün muhakkak gelicem çayını suyunu içmeye hayırlı günler herkese thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
gönüller  bir  olduktan sonra mesafeler  sadece  bir  kalp kadar uzaktır abi... ibrahim abiyi bende özledim :( :(
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Allah dostlukları daim etsin kuşların maşallahı var fakat yavuzun gevrek gülüşü yok uykudan kalkmış gibi belkide kankası uzakta olduğu içindir kimbilir.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
mehmet kardeşim buyur sende  bu muhabbete  dahil  ol gönül veren herkese kapılar açık :)
Mehmet UYAR.' Alıntı:
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın :)

Allah muhabbetinizi arttırsın :)

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Masallah Allah nazardan saklasin muhabbetiniz bozmasin insallah

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BİZ  BİR  AİLEYİZ ZAMAN ZAMAN SORUNLAR  YAŞANDA DA  DOSTLUĞUMUZ  DAİM KALACAKTIR( HAMD OLSUN  KİMSEYLE  SORUN YAŞAMADIM RABBİM YAŞATMASIN AMA  ZAMAN  ZAMAN  ÜZÜCÜ ŞEYLER  OLMUYOR  DEĞİL BU CAMİA DA DA )

...
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Masallah Allah nazardan saklasin muhabbetiniz bozmasin insallah