17 günlük yumurta sizce normal mi ? (resim var) Ve Kötü sonuç :(

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
bir kap icerisine ılık bır mıktar su koyup yumurtayı ıcersıne koyorsunuz bıraz bekledıkten sonra yumurtada hareket varsa yumurta doludur yoksa bostur

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
İstanbulda olsaydın yumurta verirdim, yine fazla yumurtladı benimkisi 3 taneyi elden çıkarmyı düşünüyordum.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Memet YILMAZ' Alıntı:
İstanbulda olsaydın yumurta verirdim, yine fazla yumurtladı benimkisi 3 taneyi elden çıkarmyı düşünüyordum.
teşekkür ederim mehmet hocam bakalım eğer bu yumurtadan yavru çıkarsa kesin kuşlarımda aile planlamasına uyduğunu söyleyebilirm. tek yavruya bakacak olan bu çiftimi sakın başbakan duymasın en az 3 diyodu :)

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Soner DURMUŞ' Alıntı:
teşekkür ederim mert hocam bakalım eğer bu yumurtadan yavru çıkarsa kesin kuşlarımda aile planlamasına uyduğunu söyleyebilirm. tek yavruya bakacak olan bu çiftimi sakın başbakan duymasın en az 3 diyodu :)
Başbakana kulak veriyoruz 7 yumurta var bu yüzden :) 5+5+7 yapmıştı, bu seferde 7 tane fazla yorar diye düşündüğümden 4 tane bırakmayı planladım. İlk yavru bugün çıktı bile, bu yüzden altı yumurtalı eş arıyorum en kısa sürede.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Hocam maalesef yavrunun oluşum aşamasında öldüğünü söyleyebilirim ama döllenmis yani diğer postada yavru alırsınız ins ama bosa yatmasın kuş yazık

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar 21 günden sonra yumurtayı kırp ve hali içler acısı yavru bembeyaz olmuş ve kan sarımtırak bir renk almıştı acaba neden ölmüş olabilir. unutmdan yumurtaları aldıktan hemen sonra tekrar çiftleşmeye başladırlar.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hamdi KALİ' Alıntı:
Hocam maalesef yavrunun oluşum aşamasında öldüğünü söyleyebilirim ama döllenmis yani diğer postada yavru alırsınız ins ama bosa yatmasın kuş yazık
+1

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
agbi öncelikle geçmiş olsun.bunun bır cok sebebi olabilir dişi yumurtayı sogutmus olabılır.nem oranı dusuk oldugu ıcın yumurtanın kabugu cok sertlesmıs yavru yumurtayı kıramamıs olabılır.bir tür bakteri olabılır.bakteriler yumurtanın gozeneklerınden yumurta ıcersıne embiyoya ulaşmıs olabılır.hazır kuşlar yenıden cıflesıyor yuvalıgı dezenfekte edın kuslarıda sıtrese sokucak hareketlerden kacının

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fuat ATAMAN' Alıntı:
agbi öncelikle geçmiş olsun.bunun bır cok sebebi olabilir dişi yumurtayı sogutmus olabılır.nem oranı dusuk oldugu ıcın yumurtanın kabugu cok sertlesmıs yavru yumurtayı kıramamıs olabılır.bir tür bakteri olabılır.bakteriler yumurtanın gozeneklerınden yumurta ıcersıne embiyoya ulaşmıs olabılır.hazır kuşlar yenıden cıflesıyor yuvalıgı dezenfekte edın kuslarıda sıtrese sokucak hareketlerden kacının
++

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Yumurtanın soğumuş olması çok yüksek bi olasılık bence... Resime baktığımda kanat kısmının tamamlanmadığını görüyorum gelişim yarım kalmış...