18.01.2012 ÜRETİMHANEM VE KUŞLARIMDAN YENİ KARELER güncellendi( s.erben )

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
  öncelikle ilginize teşekkürler. sevgili arkadaşlarım hijyene belkide en çok dikkat edenlerden biride benimdir. ama kafeslerim eski olduğu için belki hijyen olarak yetersiz gibi görünebilir ama ben şuna inanıyorum benim şuanda 4 aylık ikizlerim var ve belki onlarla ilgilenemediğim kadar kuşlarımla ilgileniyorum ve gönlüm o yönden fazlasıyla rahat ve bunu sağolsun herhafta gelip temzilikte bakımda bana yardımcı olan ömer adam kardeşimde şahittir.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Satılmış abinin üretimhanesine neredeyse her hafta giderim ve temizlik konusundaki hassasiyetini iyi biliyorum, ha şu var boxlar eski olduğu için kirli gibi görünüyor hepsi o zaten kirli olsa ne yavru alır nede bi şey maşallah aşağı yukarı bütün boxlar çalışıyor, 10 günlük yavrular 15 günlük gibi büyükler e bunlarda özenle onacak işler saygılarımla...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
kafesler eski boxlarda o yüzden kirli gözükebilir ama kuşları tertemiz vede sağlıklı 3 tanesi bende çok şükür şimdiye kadar bir şey çıkmadı...

herşey zamanla sabırla en önemliside maddiyatla para olacakki kuş alacan kafes yaptıracan

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
teşekkürler arkadaşlar sağolun. YENİ BİRKAÇ RESİM DAHA EKLEDİM...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Abi yeni kuşlar dehşet bi şeymiş Allah bol bol vasıflı yavru almayı nasip etsin.

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Yedikleri yem kadar yavru verirler inşallah.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Bol verimli üretimler dilerim Satılmış

kadir bayram

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
bayram
abicim maşallah allah nazardan saklasın mavi parçalı erkeğine bayıldım allah hepsine sağlık versin allahım bizede yavru almayı nasip etsin..

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
çok sağolasın abi ALLAH ım herkesin emeğini yağlı etsin herkese bol yavru nasip etsin...

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Maşallah çok güzeller,şimdiye kadar gördüğüm en güzel beyazlarda sende,Allah nazardan saklasın.