19.08.2011 Sahin Gungor`u ziyaretim hak.

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Sonunda sahin bey ile tanisma firsatim oldugu icin kendisine tekrar tesekkurlerimi burdan iletiyorum.

IMG 0505

Sahin bey`in uretimhanesini ziyaret etmemis arkadaslarimada siddetle en kisa zamanda ziyaretlerini gerceklestirmelerini tavsiye ederim inanin bana hic goremeyeceginiz vasiflarda jumbolar mevcut ozellikle yarismaya hazirlananlari gordukten sonra benim birincim simdiden belli oldu :) ayrica uretimhanenin temizliginden dolayida tebrik ederim gercekten cok hijyenik ortamda yasiyo mubisler.

ziyaretim biraz olayli gecmesine ragmen saolsun Sahin bey ile gorusmemiz fazlasiyla rahatlatti ve bir takim jumbo ve studyo aldim kendisinden yardimlari icinde tesekkurler.

Not: arkadaslar uretimhanenin girisinde rocky denen bir arkadas uretimhaneye yaklasir yaklasmaz sizi farkediyo ve asagida videosunu ekledigim gibi tepki vermekte dikkat etmenizde fayda var zararsizdir :)

son olarak sahin bey ile yeni uretimhanesinin onunde cekildigimiz fotolari paylasmak istiyorum .

kalin saglicakla.

E

elaziz2316

Guest
    Muhabbetiniz daim olsun. Şahin beyi de bu nezih ortamda kuş yetiştirdiği için de ayrıca tebrik ederim. Allah emeklerinin karşılığını kat be kat verir inşallah.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
allah muhabetinizi arttırsın bende şahin kardeşimi ziyaret etmek istiyorum ama bir türlü fırsat olmadı haftada iki sefer ankaraya gitmeme ragmen. ;D

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Allah dostluğunuzu daim etsin güzel görüntüler için teşekkürler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  MuhabbetKuşu severleri bir arada görmek çok güzel..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Okan övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Kuşlarını güle güle besle. Herşey gönlünce olur inşaallah.
Selahattin abi yeni üretimhanemin bütün resimlerini sezon açılışında yuvaları taktıktan sonra paylaşacağım inşaallah. İlk resimler okandan gelmiş oldu :)

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Şahin abi son geldiğimde boxların imalatını yapıyordun.Demek bitti.
Fırsat bulduğumda hayırlı olsuna gelirim...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Herkese güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni üretimhanemi 200 çift kapasiteli yaptım. Hayallerimdeki üretimhaneyi hayata geçirmiş oldum. Allah herkesin gönlüne göre verir inşaallah