1950 LERİN KUŞ PAZARI

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Selahattin bey paylaşımınız için teşekkürler.Benim bu videoda dikkatimi çeken ve en hoşuma giden tarafı belirtmeden geçemiyeceğim.
Kapıda duran arkadaşın elindeki yardım kutusuna herkesin gönlünden geçen parayı atması.
yani belli bir ücretin olmaması.Bizde ise yarışma 4 gün sürse 4 gün giriş parası ödüyorsun.Ve de organizeyi yapanın belirlediği ücretten.İtiraz yoktur.

RIZA ÖZDEMÜR

Üyemiz
Adı
RIZA
Soyadı
ÖZDEMİR
zaman dğiştikçe insanların ticari ahlakı da değişir oldu.. yapılan iş tamamen hobi işi emek işi  olmasına rağmenn  bazı art niyetli insanlar bu güzel duyguları istismar edebiliyorlar...  videoyu izledim de insanlar gayet rahatlar ve yaptıkları işten almış oldukları hazzın haklı mutluluğunu yaşıyorlar..güzel olanda bu olsa gerek diye düşünüyorum.  tüm üretici arkadaşların bu duyguları doyasıya yaşamalarını temenni ediyorum. //SAYGILAR

E

elaziz2316

Guest
    Paylaşım için teşekkürler. Benimde dikkatimi çeken bir kafes tasarımı oldu. Kuş sahibi kuşu kafesten çıkarırken diğer kuşların kaçmasını engellemek için olsa gerek, kafese kafı yerine bayan çorabı gibi bir şey geçirmiş ve elini oradan kafesin içine sokup kuşları çıkartıyor. İlginç bir yöntem bence.