1ayda kurduğum üretimhanem daha eksiğim çok ama

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
maşallah allah nazarlardan korusun hayırlı bol ve bereketli üetimler dilerim allah  başarılar nasip etsin inşallah

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH HAYIRLI ÜRETİMLER DİLERİM
BURDAN HERHANGİ BİR EKSİK GÖZÜKMÜYOR
ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Hayırlı uğurlu olsun.Tüyleri kadar yavru alırsınız inş.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşım.Daha çok eksiğim var derken şaka yapıyorsun heralde. icon_think

Maşallah.Allah(c.c.)nazarlardan saklasın.Gözü olanın gözü aklı kalanın aklı çıksın.

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Daha ne olsun Ali kardeşim Allah nazardan saklasın pırıl pırıl üretimhane temiz olunca insanın içi açılıyor.Selahattin abinin dediği gibi orada insanın yatası geliyor.Allah ım utandırmasın yedikleri yem tanesi kadar yavrular almayı nasip etsin Yüce Rabbim...

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Eksik var dediğimde kastettiğim salmalarım ve havalandırma sistemim onlarida kurduktan sonra eksik kalmiyacak inşallah herkese guzel yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim Allah hepininize böyle uretimhane nasip etsin birde ben bu ise daha yeni atıldım haa icimde büyük hayvan sevgisi vardı köpek güvercin vs yıllardır hepsini hiç aralıksız besliyorum birde dedim muhabbet kusu besliyeyim yani daha hepinizden yeniyim bu işte inşallah sizden aldığım öneri ve bilgilerle dahada tecrübe kazanırım saygı ve sevgiler hayırlı isler.:)

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL
çok güzel olmuş.bende kurmak istiyorum fakat  mekan ve zaman sıkıntım var.evimde olan kuşlar beni stresten uzaklaştırıyor.Allah nazardan korusun ..sağlıklı yavrular .

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Ali ÜNAL' Alıntı:
herkese ayrı ayrı teşekkürler ahmet bey minibüsü sabah açıyorum öğlen 12de şöfere veriyorum onun için ilgilenme vaktim çok oluyor
Öncelikle emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim.
Ancak sadece öğleden sonraları ile 220 çifte bakabileceğinizi sanmıyorum.Mutlaka bir yardımcınızın olması gerekir.Allah kuvvet versin.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Maşallah. Allah nazardan saklasın. Keşke böyle bir üretimhanem olsa da bir sürü eksiğim olsa. Özellikle salma muhteşem.