1mt x 1mt yukseklik 1,5 mt salmada kac cift kusa bakilir?

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
nasil olur uretimde verim olur mu

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yuvalıklar doğru yerleştirilirse 4 çift rahat bakılır.

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
Ünsal UCAK' Alıntı:
nasil olur uretimde verim olur mu
üretim yapan tanıdıgımın bu şekilde salması vardı çiftler bozuldu yavru alamadı şimdi kafese koydu çiftleri 4 çiftin 3 ü yumurtada digeride yakın bence kafes daha mantıklı geliyor ama senin bilecegin birşey inş diledigin gibi olur

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bence de kafes daha mantıklı. Ancak salmada da güzel renklerde yavrular çıkabiliyor hem de bakım daha kolay oluyor.

hsynakbaba

Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
akbaba
KARDEŞİM SAYI TECRÜBEM YOK AMA 6 DİŞİ 8 ERKEK OLABİLİR KUŞLARIN TAMAMINI AYNI ANDA AT SALMAYA SIK KONTROL ET TAKİPLERDE BULUN KAVGACI SALDIRGAN TAKİBİ YAP HA BİRDE HABİL TANTA NIN YAZILARI VAR SİTEDE OKUMANI TAVSİYE EDERİM SALMALAR HAKKINDA

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Hüseyin AKBABA' Alıntı:
KARDEŞİM SAYI TECRÜBEM YOK AMA 6 DİŞİ 8 ERKEK OLABİLİR KUŞLARIN TAMAMINI AYNI ANDA AT SALMAYA SIK KONTROL ET TAKİPLERDE BULUN KAVGACI SALDIRGAN TAKİBİ YAP HA BİRDE HABİL TANTA NIN YAZILARI VAR SİTEDE OKUMANI TAVSİYE EDERİM SALMALAR HAKKINDA
dişi sayısı erkekten fazla olmalı, bence 4 erkek, 6 dişi, 8 yuva yeterli olur ama kuşları yavruyken atmanı öneririm, ben damızlıklarla denedim, kavga olayı sık oluyor, vazgeçtim...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
salma olayı sıkıntı  biraz  yavruyken alınıp  salma da  eğitilmeli alıştırılmalı...  bakımı  durumundan  dediğiniz  gibi  rahat  sorun  olmaz avantajı olduğu  gibi  dezavantajları da  var  Habil  kardeşimizi  bu konu da  arayıp  bilgi alabilirsiniz...

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
70*1,20* yükseklik 1,50 de denedim sadece 1 çift yumurtladı onunda yavrusu çıkmadı birbirlerini çok rahatsız ediyorlar yumurtada yatan kuşu da yatırtmadılar büyük salma olsa daha farklı olabilir. sizin ölçüler yavru gelişimi için veya kuş dinlendirmesinde kullanılabilir.