2-3 Sorum olacaktı

serhatpapuccu

Yeni Üyemiz
Adı
Serhat
Soyadı
PAPUÇÇU
Muhabbet kuşumu 2012'nin haziranının ilk haftasında aldım. Elimi kafese soktuğum zaman direk elime geldi artık nerdeyse konuşacak.

bu mubişimin küçüklüğü haziranda çekmiştim.

Buda Ekimde Çektim

Buda şimdiki Kafesi

buda bizim BIZDIK'ımız.

Şimdi sorularımı yazayım

1-Muhabbet kuşum Erkek Mi Dişi Mi sizce kaç aylık.

2-Muhabbet Kuşumun kafesimde Ballı Kraker , gaga taşı ve kum var fakat tüketmiyor.

3-Muhabbet kuşum eşmi istiyor.

4-Kafesini değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz benim favorim çifthane.

Bunların dışında

1- 1-2 sene sonra evimiz mütahhite verilecek dubleks'i alacağız ve üst katın arka tarafını alıp balkonu kapatmayı düşünüyoruz. Ebeveynler'den 2 çift için izin çıktı fakat yavruları sorun çıkartırmı orada birbirlerinin yavrularını çift yapsak sorun olurmu. oraya box kafes aldırmayı düşünüyorum ebeveynlerime. yada akvaryum alacağıım sizce hangisi para mühim değil 250TL bütçe var.

2-Kocaeli Darıca veya Gebze'de üstteki olay olursa çift alabileceğim üretimhaneler var mı?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kuş yetişkin erkek 1 yaşına yaklaşmış...
eş isteyip istemediğini bilemem
ama yetişkin olmuş artık neden olmasın??
diğer soruların için karar senin...

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Ballı kraker tavsiye edilmiyor.. Ayrıca diğerlerinide tüketmiyorsa demekki ihtiyacı yoktur.. hayırlısı olsun.. iyi forumlar dilerim.

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Gaga taşını ve kumu, ihtiyaç duyduğunda tüketecektir. Alıştırmak diye bir şey söz konusu değil. Ballı krakere alıştırmak için ise; yemliğini çıkartmanız yeterlidir. Yem olmayınca krakere yönelecektir. Fakat piyasada ballı kraker diye satılan ürüne güvenmiyorum, kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum. Forumda bir arkadaş, ev yapımı kraker tarifi vermişti geçenlerde (ya da ben geçenlerde okudum :) ) uygulanabilir gibi gelmişti bana.

Düzeltme: http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13333.0.html bu linkte Abdullah beyin tarifi gayet güzel bence.