serhatpapuccu
Yeni Üyemiz
Muhabbet kuşumu 2012'nin haziranının ilk haftasında aldım. Elimi kafese soktuğum zaman direk elime geldi artık nerdeyse konuşacak.
bu mubişimin küçüklüğü haziranda çekmiştim.
Buda Ekimde Çektim
Buda şimdiki Kafesi
buda bizim BIZDIK'ımız.
Şimdi sorularımı yazayım
1-Muhabbet kuşum Erkek Mi Dişi Mi sizce kaç aylık.
2-Muhabbet Kuşumun kafesimde Ballı Kraker , gaga taşı ve kum var fakat tüketmiyor.
3-Muhabbet kuşum eşmi istiyor.
4-Kafesini değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz benim favorim çifthane.
Bunların dışında
1- 1-2 sene sonra evimiz mütahhite verilecek dubleks'i alacağız ve üst katın arka tarafını alıp balkonu kapatmayı düşünüyoruz. Ebeveynler'den 2 çift için izin çıktı fakat yavruları sorun çıkartırmı orada birbirlerinin yavrularını çift yapsak sorun olurmu. oraya box kafes aldırmayı düşünüyorum ebeveynlerime. yada akvaryum alacağıım sizce hangisi para mühim değil 250TL bütçe var.
2-Kocaeli Darıca veya Gebze'de üstteki olay olursa çift alabileceğim üretimhaneler var mı?
bu mubişimin küçüklüğü haziranda çekmiştim.
Buda Ekimde Çektim
Buda şimdiki Kafesi
buda bizim BIZDIK'ımız.
Şimdi sorularımı yazayım
1-Muhabbet kuşum Erkek Mi Dişi Mi sizce kaç aylık.
2-Muhabbet Kuşumun kafesimde Ballı Kraker , gaga taşı ve kum var fakat tüketmiyor.
3-Muhabbet kuşum eşmi istiyor.
4-Kafesini değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz benim favorim çifthane.
Bunların dışında
1- 1-2 sene sonra evimiz mütahhite verilecek dubleks'i alacağız ve üst katın arka tarafını alıp balkonu kapatmayı düşünüyoruz. Ebeveynler'den 2 çift için izin çıktı fakat yavruları sorun çıkartırmı orada birbirlerinin yavrularını çift yapsak sorun olurmu. oraya box kafes aldırmayı düşünüyorum ebeveynlerime. yada akvaryum alacağıım sizce hangisi para mühim değil 250TL bütçe var.
2-Kocaeli Darıca veya Gebze'de üstteki olay olursa çift alabileceğim üretimhaneler var mı?