2 ADET DİŞİ ARANIYOR--- ANKARA

mts.42

Takipçi Üyemiz
Hayırlı akşamlar Pazartesi günü Ankarada olacağım elinde çiftleşmeye hazır iki adet damızlık dişisi olan ve belirlenecek noktaya getirebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçelim vaktim kısıtlı olduğu için gelip görme imkanım yoktur formdan veya faceden resim atarak kuşlara bakabilirim

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Merhaba ,

Salı günü size uygunsa ve kuşları beğenirseniz sarı parçalı 2 tane yavrumu verebilirim. Adet 60 tl. Kendi yavrum ve hiç eşe atılmadı  , şuan ilk kızgınlıklarına girdiler 6 aylıklar.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Hocam elimde birtane albino birtanede lutino disi var 4 aylik disi ikiside dusunursen iletisime gecekim

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Serkan ustamızda da kötü kuş olmaz ondan da temin etmenizi tavsiye ederim..

mts.42

Takipçi Üyemiz
Serkan ERKAN' Alıntı:
Merhaba ,

Salı günü size uygunsa ve kuşları beğenirseniz sarı parçalı 2 tane yavrumu verebilirim. Adet 60 tl. Kendi yavrum ve hiç eşe atılmadı  , şuan ilk kızgınlıklarına girdiler 6 aylıklar.

Serkan teşekkür ederim ilgin için ama renkler istediğim bi renk değil yinede sogolasın
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
Hocam elimde birtane albino birtanede lutino disi var 4 aylik disi ikiside dusunursen iletisime gecekim
Fotolarını gönderme imkanın varmı ?

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
MAHMUT BEY BENDE YARDIMCI OLABİLİRİM 0554974 1898  HİÇ EŞE ATILMAMIŞ GENÇ DAMIZLIKLARIM MEVCUTTUR. NE RENK İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİRSENİZ DAHA KOLAY YARDIMCI OLABİLİRİM

mts.42

Takipçi Üyemiz
Mahir bey ben istediğim renkleri buraya atym benzeri varsa görüşelim

mts.42

Takipçi Üyemiz
Tamam çok teşekkür ettim Mahir bey siteden ilyas alıcı arkadaşla görüştüm bir tane dişi temin ettik sagolsun

Bide sorum olcak hızlı trene kuşu alırlarmı ki rezil olmayalım Konyaya gidecem

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Mahmut TAŞ' Alıntı:
Tamam çok teşekkür ettim Mahir bey siteden ilyas alıcı arkadaşla görüştüm bir tane dişi temin ettik sagolsun

Bide sorum olcak hızlı trene kuşu alırlarmı ki rezil olmayalım Konyaya gidecem
alırlar sorun olmaz daha önce hızlı trenle kuş gelmişliği var bana

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Mahmut bey sizin istediğiniz kuşlarınızın resimlerini koymuşsuzun hepsi çok güzel renkteler , fakat tasadüfe bakın o istediğiniz kuşların en alt resimdeki benim yavrum :) şuan aynısından var ama yavru kendime ayırdım :)

Aradığınızı bulmanız dileğimle..