2 aydır Çiftleşme Var Fakat Yumurta Yok :S

ferdieser

Üyemiz
Adı
ferdi eser
Soyadı
çakmak
Cümleten Selamun Aleyküm ;

Çiftim 2 aydır çiftleşiyolar günde en az 2 kez.Bakımları iyi Kabugu soyulmuş yemle ve mamayla besleniyolar . hiç bir şeyleri eksik degil.Tünekleri uygun yuva uygun.Sizce erkektemi yoksa dişidemi sıkıntı vardır.Hangisini degiştirmeliyim.

soydemir1987

Üyemiz
Adı
rafet
Soyadı
soydemir
aleyküm selam hocam dişi kuşu arka kısmına bakın eğer şişlik varsa sorun dişidedir yağlanmıştır ama sorun her ikisindede olabilir çünkü hiçbi belirti yok ama bence sorun dişide...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
KAbuğu soyulmuş yem yerine normal yem verin kabuğu soyulmuşları fazla beğenmezler yavrulara verilir o tünekler sabitmi ? mürekkep balığı kemiği varmı ? Yaşları müsaitmi ? birçok etken var

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
bizimkide iki ayı geçti yuvada boyna yatıyor ne dişide şişlik var böyle yusyuvarlak tüyleri kabarık duruyor dişi kuşum çiftleşdigi kesinde bir türlü yumurtlamadı bazı arkadslar 6 ayda zor yumurta aldıklarını söylemilerdi bizimkiside öyle bişey yada kısırmı ne artık

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Ali bey sizin kuşta yumurta tıkanması olabilir kontrol etmenizi öneririm

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Sezgin ANIL' Alıntı:
Ali bey sizin kuşta yumurta tıkanması olabilir kontrol etmenizi öneririm
aslında suç benim ilk eşe geldiklerinde satın almıştım ben kendi yaptıgım yuva kafesin kenar tarafında cok büyüktü içine girmediler sonradan fark ettim hazır yuva aldım kafesin önüne taktım yuvaya yattı ama biraz zaman geçmişti 1 aydan fazla boş bekledi..sanırsam hata benim

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
dişide kalsiyum eksikliği olabilir kalsiyum takviyesi yapın .. ayrıca kuşunuz yağlanmışta olabilir onunda kontrolünü yapmalısınız..