2 aydır hasta olan mubişe yardım eli lütfen

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
arkadaşlar solunum yolları hasta diye baytril kullandım 7 gün boyunca olmadı iyot eksikliği var diye sabah akşam 5 gün boyunca enjeksiyon yolu ile sulandırılmış  tentürdiyot kullandım olmadı  videoyu bir izleyin ve kuştaki sesi bir dinleyin ne yaptımsa düzeltemedim civk civk ses çıkarıyor 2 aydır

http://www.izlesene.com/video/hasta-muhabbet/3358195

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
benim düşüncem astım.bulundugu ortamda ufo yada dogalgaz varmı? nemlendime durumu olmadıgından havanın sürekli kuru olmasından olabilir diye düşünüyorum...
saygılarımla....

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
ufo felan yok bulunduğu alan 30 metre kare 10 çift kuş var ön cephe güzel güneş alıyor kuşları güneşe maruz bırakmıyorum yani bire bir güneşte görmüyor soba yakıyorum ama 20 dereceyi geçmiyor sıcaklık bu kuşu aldığımda hastaydı farkına varamadım sonradan anladım

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
geçmiş olsun doguşdan olma ihtimali olabilirmi acaba?solunum yollarında bir rahatsızlık gibi.veterinere göstermenizi tavsiye ederim....
saygılarımla.....

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
aldığım arkadaş ile görüştüm gayet sağlıklıydı diyor 2  sefer yavru bile almış bunlardan

E

elaziz2316

Guest
    Ortam ile ilgili bir sıkıntı olduğunu şahsen düşünmüyorum. Çünkü aynı ortamda diğer kuşlar sağlıklı (zannedersem). Eğer satıcı bile bile hasta kuşu size vermişse çok ayıp etmiş. Ama çıkardığı sese bakılırsa fark edilmeyecek bir durum değil. Yani siz aldıktan sonra hastalanmış da olabilir. Eski yerinden sizin yerinize getirirken rüzgar, güneş, soğuk, sıcak vs. kuşu etkilemiş olabilir. O yüzden satıcıya da direkt bişi demek yanlış olabilir. Karışık bir durum.  :-[

Gene de geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Ortam ile ilgili bir sıkıntı olduğunu şahsen düşünmüyorum. Çünkü aynı ortamda diğer kuşlar sağlıklı (zannedersem). Eğer satıcı bile bile hasta kuşu size vermişse çok ayıp etmiş. Ama çıkardığı sese bakılırsa fark edilmeyecek bir durum değil. Yani siz aldıktan sonra hastalanmış da olabilir. Eski yerinden sizin yerinize getirirken rüzgar, güneş, soğuk, sıcak vs. kuşu etkilemiş olabilir. O yüzden satıcıya da direkt bişi demek yanlış olabilir. Karışık bir durum.

Gene de geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.

şimdi her zaman alışveriş yaptığım insan günevdiğim kişi hiç incelemedim güvendiğim için kuşları kafese attım sabah geldiğimde bir baktım ses çıkıyor kuştan taşıma çantasında getirdim kuşları heç bir şekilde rüzgar felan almadı

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
nereden temin edebilirim bu ilacı Linco Spectin veteriner noktalarındamı yoksa petshoplardamı

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
LİNCO-SPECTİN 50 ML ENJEKSİYON olanı var bunun oral olanı yok
LİNCOCİN FORTE S 10 ML buda oral olanı ama aynı özelliktelermi bilmiyorum genel veteriner ilaç listesinden buldum bu ilaçları

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Eğer kronikleşmiş bir solunum yolu rahatsızlığı ise düzeltmeniz zor

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
ben 1 aydır oğraşıyorum bir tüelü şifa bulmadım şahin bey ozaman yapmamız gereken dişiye başka bir eş bulmak sanırım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Erdem bey bendede aynı sorun var benim denemediğim ilaç kalmadı ama nafile düzelmiyor sana kuşu aldığın yerden değiştirmeni öneririm tedavi yoluna gidersen başarman çok zor

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
Sezgin Anıl' Alıntı:
Erdem bey bendede aynı sorun var benim denemediğim ilaç kalmadı ama nafile düzelmiyor sana kuşu aldığın yerden değiştirmeni öneririm tedavi yoluna gidersen başarman çok zor
dediğine katlıyorum yapacak başka birşey kalmadı artık

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Geçmiş olsun. Kuşunuz astım tariflerine birebir uyuyor ama umarım astım değildir çünkü astım tedavi edilemiyor sanırım.
Alttaki linkte videosu olan kuş benim. Aynı böyleydi ve sürekli tıksırıyordu. Üstelik tıksırmaya her başladığında tıkanıp ölecek gibi oluyordu. Herkes geri ver bu kuş yaşamaz dedi ama mucizevi bir şekilde kendiliğinden iyileşti. Şuanda hiçbirşeyi yok.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4116.msg57656.html#msg57656