2 aydır hasta olan mubişe yardım eli lütfen

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Nemli bir bölmede en az 2*3 hafta kalması lazım kuşun ozaman kronikleşmiş veya gecici bir rahatsızlık olduğu kesinleşir. 

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
kuşunuz orta şiddetli astıma benziyor maşallah onun yemesini içmesini engellemiyor.içerisi nemli olsa dahi  soba vb nedeniyle havasız kalıyor olabilir.vick sürdünüz mü ceresine birkaç gün deneyin. ben biraz sesi azaltacağını düşünüyorum diğer arkadaşlar gibi kuşunuzdaki astımın doğuştan olduğunu düşünüyorum. benim muhabbet kuşundada sanırım doğuştan hafif bi nefes darlığı vardı.ilk aldığımda kese kağıdı haşırtısı gibi hırlam yapıyordu bir üreticiden aldığım öğütle 3-5 gün şu vicks den sürdüm ses kayboldu.fakat elime aldığımda elimde biraz tutarsam seversem yada üstüne kalin yünlü bir eşya örtersem.havasız kaldığını hissedip aksırıp tıksırabiliyor.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
onur kardeşim dediğin gibi aynısını yapıyor hatta ağzından yemler bile düşüyor kafasını salladıkça ceylin senin dediğinide denicem bugün itibari ile inş düzelir

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Benimkinden şuanda hiçbir şikayetim yok keyfi gayet yerinde ve çok kızgın bir erkek yanlarında her kaldığımda sürekli eşine kur yaptığını görüyorum. Fırsatım olduğunda videosunu eklicem. Ben hiçbir ilaç kullanmadım sadece rutin olarak haftalık verdiğim vitamin ve mineral var. İnşallah seninkide düzelir inan bana iyileştikten sonra onu sağlıklı görmek eşine kur yaptığını görmek paha biçilemez bişey oluyor.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
arkadaşlar tam emin olmamak üzere kuştaki hastalık yarı yarıya düştü ilaç olarak  viks kullandım günde 3 sefer kullanıyorum civk civk ses çıkarıyordu o kesildi kuyruk atması azaldı sık ve sert kuyruk atıyordu şimdi ise az az yumuşak bir şekilde atıyor kuyruk  insallah düzelir

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Aynı durumdan dolayı aniden bir dişimi kaybettim şimdi bir çift kuşumda aynı problem baş gösterdi.  Ben veterinere götürdüm monodoks diye bir insan ilacı verdi 3 gün kullandım ancak aradan 2 hafta geçti aynı bu şekilde sesler artarak nefes almaya başladı. Erdem son durum ne oldu viks çare oldu mu? diğer arkadaşlardan da önerilerinizi bekliyorum.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
o kuşu ben 1 ay bekledim düzelmeyince aldığım petshop arkadaşıma getirdim oda 1 hafta sonra bana  öldüğünü söylemişti inşallah seninkide aynı kaderi yaşamaz

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KUŞUNUZDA HAVA KESESİNDE MANTAR OLABİLİR VİL FLOKS KULLANANARAK DENEYİN ÜSTSOLUNUM YOLUNADA İYİ GELİR İSALEDE

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Teşekkür ederim şuan antibiyotik kullanıyorum ardından vitamin vericem. Bu ilacıda hemen temin edicem.