2.çiftimi Almış bulunmaktayım :) Tanıdıktan hediye :) bakarsanız sevinirim =))

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ

DİŞİ KUŞUM

Kuşlar nasıl sizce ? eş tutmuş gibiler birbirlerine kusuyorlar kaşıyorlar acaba sağlıkları iyimi nasıllar ? erkek biraz kabarık duruyor bunu anlamadım tam olarak ama diğer çiftimin sesini duyunca çok hareketli olmaya başladılar genel fikirlerinizi alırsam sevinirim =)

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
genelde evet kabarık duruyor ama arada coşuyorda sağa sola gidiyor dişiyi besliyor fakat genelde öyle duruyor nedendir anlamadım :S

motifcan

Uzman Üyemiz
Samet YILMAZ' Alıntı:
genelde evet kabarık duruyor ama arada coşuyorda sağa sola gidiyor dişiyi besliyor fakat genelde öyle duruyor nedendir anlamadım :S
biraz iyi gözlemlenleyin tüy değişiminde yoksa üşütmüş falan olabilir mi?

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
tüy değişiminde değil heralde üşütmüş gibime geliyor :( vitaform mu versem diyorum

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sevgili Samet kardeşim; yeni çiftin hayırlı olsun.. İnşAllah çifte nişan, çifte düğün..

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
yılmaz abi öyle mi diyosun :) sen öyle diyorsan öyle olur inş. abicim =) abi bide erkekte veya dişide bi problem war mı ?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Samet, fotoğraflardan erkeğin tüy kabartıyor olmasından başka bir problem görünmüyor dur. Kuşlar ısıya ihtiyaç duyduklarında da tüy kabartırlar. Aldığın yerde de kabarık mı duruyordu ?

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Samet kardeşim yeni çifttin hayırlı olsun . Ama son resımde sankı elınde eldıven goruyorum sanki biraz ısırma korkusu var :D