2. el aydınlatma cihazı cy2 modeli

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
üretimi bıraktığım için elimde kalan aydınlatma cihazını satıyorum. fiyat 150 tl. kargo alıcıya aittir. Hakan Şen abimizden aldım. aradım görüştüm satacağın kişiye söyle beni arasın kurulumda vs her türlü yardımcı olurum dedi. yanında almış olduğum sıemens marka kontaktörü de hediye vereceğim.(kontaktör ne işe yarar derseniz linke girin bakın detaylı yazıyor. sadece kontaktör almaya kalksanız fiyatı 35 tl) kurulumu vs için ayrıntılı bilgi : http://www.yemtemizlemeci.com/?Syf=26&Syz=15551&/-------------------------AYDINLATMA-C%C4%B0HAZLARI 
daha fazlası için arayın : 0507 741 51 39 Erman Sayın
yer : Niğde
not : şu olurmu bu olurmu diye aramayın ciddi alıcılar arasın lütfen...
MODEL CY2 ÖZELLİKLERİ

- Açma ve kapama zaman ayarı

- 30 dakika açılma, 35 dakika kapanma süresi

- 2 dakika açma ve kapanma sırasında florasan ve lambaların beraber yanma süresi

- Otomatik süni gün uzaması ile açma ve kapanma zamanlarını her gün 2 dk. uzatma özelliği( siz otomatikten çıkarıncaya kadar sürer.)

- Zaman ve saat ayarlarını elektirik kesintilerine karşı koruma özelliği

-Dimmer kontrol( normal ampüllerinizi dimmer sayesinde istenilen seviyeye ayarlayabilirsiniz.üretimhaneye giriş ve çıkışlarınızı kolaylaştırır,cihaz ayarları bozulmaz)

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Hayırlı alışveriler...
Bende yakın zamanda Hakan abiden CY4 ü kontaktörlü olarak 400 TL ye aldım..
Çok memnunum..Tavsiye ederim...
Saygılar..

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
..bu cihazdan bende  kullanıyorum. Makina deyim yerindeyse taş gibi 3 yıllır bende herhangi bi problemle karşılaşmadım. bir sorun olduğunda makinenin üzerinde hakan abinin numarası var arıyorum uzaktan yardımla 1 dk da hallediyor işleri. eğer ihtiyacı olan varsa gönül rahatlığıyla alabilir.